Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aga23 pisze:Jeszcze 2 czarne mam ( nie licząc 3 dorosłych dziczków):D z tego samego miotu co Tigi. Reszty się już "pozbyłam"![]()
ashenspark pisze:ech, Gość. to ja byłem w sensie.
mircea pisze:aga23 pisze:Jeszcze 2 czarne mam ( nie licząc 3 dorosłych dziczków):D z tego samego miotu co Tigi. Reszty się już "pozbyłam"![]()
Też takie "włochate"?![]()
Dawaj je na Kociarnie migiem - na fali popularności Tajgiego znajdziemy im również domy
ashenspark pisze:Z wiadomości od Eve wynika, że zabawa w Cat-Online: Exodus będzie możliwa w okolicach WCZESNEGO niedzielnego popołudnia. Zdjęcia będą, jak najbardziej.
To może ja się od razu zapoznam z obsługą upload.miau.
Olat pisze::D
kazdemu kotu trzeba tylko odrobine promocji, na drodze do wymarzonego zycia
Tyle pięknosci nie ma szans, bo nie znalazł sie nikt, kto by je swiatu pokazał. I tyle pięknych sierotek wygrywa miliard w totka, bo komus chciało sie zrobic zdjęcie, napisac, poszukac domku...
adoptujkotazeschroniska pisze:Olat pisze::D
kazdemu kotu trzeba tylko odrobine promocji, na drodze do wymarzonego zycia
Tyle pięknosci nie ma szans, bo nie znalazł sie nikt, kto by je swiatu pokazał. I tyle pięknych sierotek wygrywa miliard w totka, bo komus chciało sie zrobic zdjęcie, napisac, poszukac domku...
Olat.. to sie powinno umieścić na kociarni jako komunikat !! serio..
zrobienie zdjęć.. wrzucenie info o kocie.. to naprawde niewiele a dla kota to czasem gra o wszystko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości