eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
moge wspomoc, prosze odezwijcie sie na PW gdzie przekazac pieniadze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
Anja pisze:eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
to ustalcie to miedzy sobaaamms pisze:Anja pisze:eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
Kicio na razie będzie u mnie, ale decyzja należy do eurydyki..
Anja pisze:to ustalcie to miedzy sobaaamms pisze:Anja pisze:eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
Kicio na razie będzie u mnie, ale decyzja należy do eurydyki..bede czekac na informacje z nr konta
aamms pisze:Anja pisze:to ustalcie to miedzy sobaaamms pisze:Anja pisze:eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
Kicio na razie będzie u mnie, ale decyzja należy do eurydyki..bede czekac na informacje z nr konta
Ustalimy, oczywiście..
Z tego wrażenia nie podziękowałam Ci..![]()
![]()
Dziękuję..
Anja pisze:aamms pisze:Anja pisze:to ustalcie to miedzy sobaaamms pisze:Anja pisze:eurydyka pisze:czy ktos moze finansowo wspomoc zywienie tego kota w domu tymczasowym? bez tego nie damy rady mu pomoc
prosze
Ustalimy, oczywiście..
Z tego wrażenia nie podziękowałam Ci..![]()
![]()
Dziękuję..
nie dziekuj Kicio musi przeciez jesc prawda?![]()
Rysio go rozumie, bo dla Rysia to podstawa zyciowych decyzji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 47 gości