Kilka informacji.
Piszę w wątku, a nie na PW, bo rzadko teraz bywam na Forum i na ewentualne pytania będzie prawdopodobnie odpowiadał ktoś inny z ekipy kalendarzowej, a nie ja.
-----------------
Do osób, które zamówiły kalendarze z przesyłką pocztową (
asiakleina, bluerat, D!, karolian).
Są wpłaty od asiakleina i D! - jutro wyślę kalendarze.
bluerat i karolian - Wasze kalendarze wyślę po otrzymaniu wpłat, ale chyba nie wcześniej niż za tydzień, bo nie będzie mnie w Warszawie.
Dopisane 09.01.
Właśnie wróciłem z poczty, wysłałem kalendarze dla asiakleina i D!.
Dowiedziałem się też, że od nowego roku podrożały niektóre przesyłki pocztowe. Dotknęło to osoby, które zamówiły przesyłki z dwoma kalendarzami: D! i karolian.
Podwyżka wynosi 0,50 PLN i przesyłka kosztuje teraz 5,50 PLN.
Czyli całkowity koszt przesyłki dwóch kalendarzy w kopercie bąbelkowej jest taki:

kalendarze - 44,00 PLN,

koperta - 4,87 PLN

przesyłka - 5,50 PLN

RAZEM - 54,37 PLN
-----------------
Do osób, które zamówiły kalendarze bez przesyłki pocztowej, a chcą odebrać poza Warszawą (
kropka, mokkunia).
Niestety, nie zorganizujemy transportu pojedynczego kalendarza.
Jeżeli możecie odebrać osobiście z Warszawy, to kalendarze będą tu na Was czekały.
Jeżeli nie możecie odebrać z osobiście Warszawy, to prosimy o złożenie nowych zamówień (tym samym formularzem, co poprzednio). Proszę podać adresy, pod które mamy wysłać kalendarze oraz wybrać rodzaj koperty.
Kropka zapłaciła już za sam kalendarz, więc będzie musiała jeszcze dopłacić za kopertę i przesyłkę. W tytule przelewu proszę wpisać "dopłata za kopertę i przesyłkę".
Mokkunia jeśli jeszcze nie zapłaciła (nie mam wpłaty na koncie) - proszę zapłacić od razu całą kwotę (kalendarz, koperta, przesyłka). Jeśli zapłaciła za sam kalendarz, to musi dopłacić tak jak Kropka.
Sposób płacenia i koszty podane są w pierwszym poście tego wątku.
Zwracam uwagę, że błędnie opisane przelewy odsyłamy.
Jeśli będziecie płacić w okienku bankowym lub pocztowym, pilnujcie żeby panienka wpisała dokładnie taki opis przelewu, jaki zamieszczono w zleceniu.
Z dotychczasowych doświadczeń wynika, że panienki w okienkach samowolnie zmieniają treść opisu, a my wtedy odsyłamy pieniądze do nadawców.
-----------------
Do osób, które zamówiły kalendarze z odbiorem w Warszawie (
B_elf_er, dokamili, Magdziula).
Wasze kalendarze czekają na Was u Kocurro (do odbioru po przelaniu pieniędzy na konto Komitetu

).