Mikolaj przyjechał do mnie dzięki Lidyi z Torunia i dal jeszcze więcej niż swoje jestestwo zapoczątkował nowy etap mojego życia tj pomoc kotom bezdomnym i ponanie miau
NR 61 I 130 to te same kotki Mój Nino (ex Arbuz) od Myszy. Poproszę wykasować pozycję 61.
Jestem pod wrażeniem ilości adopcji. Chylę czoła przed wszyskimi i tymi, którzy kotki wydają i tymi, którzy je biorą Wspólnie tworzą tę optymistyczną listę.
Proszę wpisać Ruletkę z wątku o hazardzistach Pani Elżbiety P. W wiigilijnym prezencie dostała domek u naszej babci na Mokotowie. Obie czują się wspaniale, a ja odkryłam miau.pl z czego sie bardzo cieszę i myślę o dokoceniu.
witam!
oprocz Sfinksika z watku o opolskich kotkach zaadoptowalam jeszcze Ramzesa od Leny(ok.2 miesiace temu)
Znalazlam go wchodzac na strone www.miau.pl z tym,ze nie weszlam na forum tylko na www.kocie-zycie.prv.pl (na www.miau.pl) znalazlam ta zakladke) wiec mozna smialo powiedziec ze w sumie znalazlam Ramzesa przez portal miau.pl...
Kordonia, przepraszam, niechcący namieszałam . Pisałam, że Luna jest "moja", bo była u mnie, zanim trafiła do nowego domu, a to pierwszy mój tymczasowy kociak i jestem do niej szczególnie przywiązana. Trafiła do domu spoza forum.
Ta pozycja:
185. Luna Agis Kicorek
powinna wyglądać tak:
Luna (Lusia) Kicorek Marki (koło Warszawy)
A pomyłka wynika częściowo z tego, że działamy z agis wspólnie i ona podała wszystkie kotki jako nasze, bez podziału na "moje" i "jej"
Ale okazuje się, że miejsce do wpisywania ma ograniczoną pojemność. Obawiam się, że w pierwszym poscie, w którym uzupełniam koty nikt więcej się nie zmieści...
Hmmm... Nie wiem, co robić....
Jestem pod wrażeniem! Aż serce rośnie jak się czyta! Serdecznie gratuluję i chylę czoła przed wszystkimi pomagającymi! Oby tak dalej! Oby ten rok był równie dobry! Nie! Niech będzie lepszy!