ciężko mi o tym pisać. Jestem 20letnią włąscicielką 6letniej kotki. Mam starszą siostrę, której synek mieszka z nami i ma alergię, w wyniku której ciągle choruje. Alergia dziecka, zmusza mnie do oddania Koci. Jeżeli ktoś mieszkający w Łodzi zgodziłby się przygarnać ją na jakieś 8 miesięcy, byłabym bardzo zobowiązana. Tyle czasu potrzebuję, aby wyprowadzić się z domu. Jeżeli nie znajdę jej lokum, moja mama grozi uśpieniem kota, a na to nie mogę pozwolić.
Kotka jest wysterylizowana, ma zapas specjalistycznej karmy na kilka miesięcy, kuwetę, zabawki, transporter. Choruje na lekką alergię skórną i miejscami się wylizuje, ale jest pod opieką weterynaryjną. Wszelkie koszty dodatkowe będę zwracała, chciałabym także widywać kotke, chociaz raz w miesiącu, jest moim przyjacielem, nie mogę jej oddac na zawsze, ale takze nie moge jej teraz zatrzymac, poniewaz dziecko mojej siostry bardzo choruje

Proszę o pomoc, w razie pytan mój mail kicu_kicu@o2.pl lub numer gg: 1822662. w tytule maila porosze pisac "tymczasowa adopcja-kot".
z góry dziekuję za pomoc.