Normalnie aż się zawstydziłam

Dziękuję
Takie miłe słowa

No więc chwilowo mam Minoltę Z5.

Całkiem fajny aparacik... ale jak się uda, to niedługo wyzbieram w końcu na troszeczkę lepszy aparacik

Minoltę D5. Już z wymiennymi obiektywami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pleiades pisze:Mój TŻ mówi, że nowy aparat to sobie kupimy, jak nasz się wykończy![]()
Pleiades pisze:Talent może się i ukrywa, i tak nie przyznam się ! Nawet na krześle elektrycznym !
..... Olympus Camedia C-740, stary jak świat, a zdjęcia przy ISO 400 szumią jak cholera, więc nadaje sie tylko na dobre warunki oświetleniowe.
tajdzi pisze:Pleiades pisze:Talent może się i ukrywa, i tak nie przyznam się ! Nawet na krześle elektrycznym !
..... Olympus Camedia C-740, stary jak świat, a zdjęcia przy ISO 400 szumią jak cholera, więc nadaje sie tylko na dobre warunki oświetleniowe.
No proszę Cie![]()
Mój ma ISO do 320
i szumi jak jasny piorun
Zawsze szukam dodatkowego wsparcia: a to żyrandol (przy słonecznym dniu), a to lampka na biurko...
Masz bardzo podobny aparacik do mojej przedpotopowej (a niby niedawno kupowanej i tak reklamowanej) minolty...
tajdzi pisze:ja jestem zarejestrowana na plfotokilka moich zdjęć tam jest
tajdzi pisze:jnie jakieś szczyty techniki
ale przy tych wszystkich fotografach zawodowcach, ja robiąc zdjecia bardzo prostym i mizernym aparatem kilka dobrych ocen podłapałam
![]()
tajdzi pisze:A Rav to jeszcze lepszy (mniej skompresowany) zrzut z matrycyTify też są dobre, ale ravy dają lepsze możliwości przy obróbce
tajdzi pisze:jA co do tych aparatów, to ja niedługo (mam ogromną nadzieję) kupię tą minoltę d5 i zobaczę co i jak
Jest tańsza od Nikona no i jak pisałam ma antyshake w obudowie, a nie w obiektywie, przez co wszystko jest tańsze
No a parametry bardzo podobne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Paula05, pibon i 45 gości