Dzis na allegro ją znalazłam. Treśc ogłoszenia : Trikolorka czyli Chinka jest to koteczka -mieszaniec persa. Bardzo spokojna kicia. Ma bardzo połamany ogon aż podwinięty pod brzuszek nie może go wyprostować, a tym bardziej podnieść do góry jak to robią zadowolone koty. Jest zupełnie niekłopotliwą koteczką. Musiała być bardzo skrzywdzona przez czlowieka, bo wzięta na ręce boi się i nieruchomieje. Lubi być głaskana ale jeszcze pewnie upłynie troche czasu zanim znowu w pełni zaufa człowiekowi. Szuka odpowiednio cierpliwego swojego człowieka.
Napisałam dostając taka odpowiedz :
witam
to informacje od opiekuna:
Kotka jest do oddania w bardzo dobre ręce, nie wiem czy jest wysterylizowana. U mnie jest od wrzeœnia i nie miała rui, więc może być wysterylizowana. Ma ok.2-3lata i nie jest przeze mnie zaszczepiona, a jak było wczeœniej -nie wiem.Ogon ma połamany ,zroœnięty.Wet mówi, że może to być jakaœ wada genetyczna i z takim się urodziła lub został uszkodzony we wczesnym dzieciństwie. Na dzień dzisiejszy chyba niewiele z tym się da zrobić, można by ewentualnie go amputować ale jeżeli jej to nie przeszkadza to nie widzę sensu.
Czy znajdzie sie dla niej dom?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79231538