zapałka pisze:do mnie nigdy i nikomu nie jest po drodze. Mieszkam na metalchemie. Nie fatyguj swojego TZa. Wybiorę się do pani Danusi jak Wy się będziecie wybierać.
Chyba masz rację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zapałka pisze:do mnie nigdy i nikomu nie jest po drodze. Mieszkam na metalchemie. Nie fatyguj swojego TZa. Wybiorę się do pani Danusi jak Wy się będziecie wybierać.
zapałka pisze:No to super Basiu! Jesteśmy umówione! 15:15, czwartek na rondzie np. koło apteki. OK? A gdzie mieszka Pani Danusia?
zapałka pisze:no właśnie i tak prawie każdy. Ale ja już przywykłam! Dzieki za dobre chęci mary.
zapałka pisze:no właśnie i tak prawie każdy. Ale ja już przywykłam! Dzieki za dobre chęci mary.
Boo77 pisze:zapałka pisze:no właśnie i tak prawie każdy. Ale ja już przywykłam! Dzieki za dobre chęci mary.
Zapałko, ja wiem gdzie jest Metalchem i wiem, że mój TŻet na pewno czasem się kopnie z nami by Cię zabrać albo odwieźć wieczorem! /Nie wiem tylko czy on taki dobry jest, czy się mnie boi![]()
![]()
/
Ja myślałam o Piramidzie na piątek bo tam i piwo, i dobre zakąchy i duuuże stoliki są.
Rozmawiałam z Krissją, dotrze do nas na moment koło 20,00, bo musi Maluszka nakarmić i położyć spaćTakże, Mary o 19,00 na pewno nasze pupy będą tam siedzieć, a ha i z duchem nongi unoszącym się nad stolikiem. Ponieważ nongi bardzo by chciała zobaczyc się z nami, ale mieszka w okolicach K.Koźla i nie bardzo jest to chwilowo możliwe, obiecała duchową obecność
Do piątku mamy kilka dni, musimy dogadać miejsce. Ja o 17,00 kończę pracę więc będe już mogła gdzieś zasiąść i oczekiwać
zapałka pisze:nic nie szkodzi. Nie przejmuj się! Metalchem to zadupie gdzieś na końcu świata. Tutaj już ptaki zawracają i jak ja się tu przeprowadzałam jakieś 5,5roku temu to myślałam że będę mieszkać na wsi gdzieś obok obory z krowami. I niewiele się myliłam. Ale ma to swoje dobre strony. Wiesz ile tu jest lasuHektary
Przebiega tędy trasa na krapkowice i kędzierzyn. A autobusy 1,12,7. To jest jeszcze za groszowicami. Nie wiem czy to Ci cokolwiek mówi ale mam nadzieję że trochę rozjaśniłam sprawę.
mary2004 pisze:zapałka pisze:a ja do lasu w kapciach chodzę...
A ja muszę autem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Savilala i 67 gości