Życzenia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2005 12:24 Życzenia

Koty!

Życzę Wam wszystkim domu. Prawdziwego domu pełnego ciepła i miłości, zrozumienia dla kocich wybryków i zwyczajów, domu, w którym oprócz pełnej miski znajdą się i kolana i ręce do miziania, cierpliwość i mądra miłość.

Życzę Wam zdrowia, a jeżeli już zdarzy Wam się zachorować, życzę mądrych i doświadczonych wetów, którzy kochają i rozumieją zwierzęta, a zwłaszcza koty.

A jeżli zdarzy się Wam najgorsze, życzę Wam spokojnego przejścia na drugą stronę, gdzie poczekacie na swoich ukochanych Dużych.

A tym, którzy pomagają Wam taki dom znaleźć życzę, aby spotykało ich w życiu samo dobro, takie, jakie dają Wam.

Skarby, trzymajcie się i czekajcie cierpliwie, a przyszłe Święta spędzicie w swoim domu demolując swoją własną choinkę! :D
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob gru 24, 2005 13:28

Piękne życzenia :D

Ja się dołączam. I jeszcze życzę wszystkim ludziom tyle serca i mądrości, żeby Kociarnia ziała pustkami.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob gru 24, 2005 20:55

MAsz racje, piekne zyczenia.
Tak bardzo zal mi tych nieszczesnikow, ktore siedza same w schroniskach.
Zaraz pojde do swoich piwnicznych. I bez wstydu moge powieziec, ze wszystkim wolnozyjacym kotom zycze conajmniej takiego domu jaki maja koty zyjace w naszej piwnicy. I takich sasiadow, kotrzy nie przeszkadzaja im tam zyc.

I wszystkim zycze chocby najmniejszego cieplego kacika i choc troche porzadnego jedzenia.

Moze stanie sie cud:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt gru 30, 2005 21:35

Nie będę pisać nowych życzeń na Nowy Rok, bo życzę kotom tego samego. Cały czas i nieustająco :!:
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Pt gru 30, 2005 21:41

i zeby bilans byla zawsze dodatni...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt gru 30, 2005 22:56

Na zdrowie i Szczęśliwy Nowy Rok :D

Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt gru 30, 2005 22:59

Fraszko, mam nadzieję, że w tym kieliszku mleko dla kotów, ewentualnie woda jest :twisted: :wink: :lol:
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pt gru 30, 2005 23:02

kota7 pisze:Fraszko, mam nadzieję, że w tym kieliszku mleko dla kotów, ewentualnie woda jest :twisted: :wink: :lol:

Koktail mleczny :wink: :catmilk:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04