BEZBRONNE KOTECKI URATOWANE Z CHOMICZOWKI / MAJA JUZ DOMKI!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2005 17:55

Bardzo się cieszę :D :D :D
A reszta w jakiej formie?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro gru 28, 2005 18:20

druga kotka ma katar, wczroaj miala mniejszy apetyt ale oczy czysciutkie.dzisiaj juz jadla normalnie.leci jej woda z noska.dostaje krople pro forma.
kocurek czarny ktory byl w taim kiepskim stanie juz ok.nadal charcze ale nie kicha-ma swiszczacy oddech.je za 3 duzy koty, mruczy i wlazi na kolana.jest malutki wyglada na 6 gora 7 tyg.oko jest juz widoczne cale.jeszcze troche mgielki i troche lzawi.dookola oczywiscie lyso.fidel go codziennie wylizuje zjada strupki i rozkleja oczy..no pycha;/
kocurek bury ma nadal bardzo spuchniete oko.apetyt caly czas duzy.nie kicha.slini sie troche-jest nerwowy i leci mu woda z nosa.fidel probuje go lizac ale maly ucieka.czasem go przytrzyma mocniej to sie udaje;)
wszytskie kociaki sa wesole i sie bawia.wlasnie teraz wszytskie 4 leza kolo klawiatury i za monitorem.dzikusy straszne no;)

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Czw gru 29, 2005 12:37

dzisiaj odwoze tez druga kociczke do nowego domku.adopcja ekspresowa;)

gagucia

Post » Pt gru 30, 2005 15:27

kurcze.dzieczynka dzisiaj spala ze mna w lozku.
to nic ze nasikaly za fotelem i walnely qpe;]
ona juz jutro jedzie do nowego domku.jest przekochana.ale nadal zostaja dwa kocurki.dwa kocurki dla wyjatkowych opiekunow.jakos nagle pytania umilkly.co sie dzieje?nikmu sie kocurki nie podobaja?

gagucia

Post » Sob gru 31, 2005 1:04

dzisiaj zglosil sie do mnie tajemniczy;)uzytkownik forum;]
godzinka w zaspach transport na mokotow i jeszcze dzisiaj kocurek bury trafil do nowego super bardzo opiekunczego domku.jestem bardzo ciekawa jak mu tam bedzie.ciesz sie ze kociaki udje sie rozdzielic bo zarazaly sie od siebie nawzajem.jutro rano jade do grodziska zawiezc kotke jezeli domek sie nie rozmysli.tak wiec zostanie tylko czrny kocurek.jest caly czarny.chce zeby jeszcze kilka dni zostal.czekam tez na tel od jednej zainteresowanej osoby.
naprawde ja sie bardzo ciesz ze ludzie chca im pomoc.
noi bedzie u mnie tak smutno wiec czekam na te siudemke od dzikiej kocicy u ktorej aborcyjna nie byla mozliwa;/
eh a czarnego kurcze to bede ryczec jak bede oddawac..zreszta po burym tez sie poplakalam dzis bo juz nie 4 ale 2 na mnie czekaly w domu.noi on taki byl wystraszony.wiem ze bedzie mial super ekstra warunki.ze mu sie trafilo z piwnicy....fidel tak patrzy i pyta wzrokiem gdzie reszta;(eh...
czekamy na wiesci jak kotek sie ma..

gagucia

Post » Sob gru 31, 2005 16:53

buuu zostal mi juz tylko czarny maluszek;)
buuuuu a dzisiaj dzwonila taka mila pani ze chceparke buuu!!!!!a ja juz mialam tylkojednego jejku jak ja by chciala zeby poszly razem!!!
przekierowalam mila pania na kociarnie i probowalam skierowac do watku "kotków z klatki" ale....proszę niech Pani przyganie jakiegos kocia z forum.jakas parke co musi zyc ze soba....

eh;/

gagucia

Post » Nie sty 08, 2006 2:01

ZDUBLOWALAM TRAKTORA W WATKU WIEM...ALE TO DLATEGO ZE SZUKALAM MU DOMKU SPECJALNEGO.
domek sie znalazl super.z siostra i braciszkiem na obrzezach warszawy zaprawiony w walce z kk i wogole super.
zamykam wiec watek opicjalnie informacja ze wszytskie kotki znalzly juz domki.dziekujemy.

gagucia

[poprzednia]