Wszystkim Zadevonionym życzymy Świąt magicznych, spokojnych -
odpoczynku, zadumy nad płomieniem świecy, nad słowami kolęd i życzeniami od bliskich;
filiżanki dobrej, pachnącej kawy, własnego skrawka nieba, dobrych marzeń, nowych nadziei, pogody ducha -
i devoniastego przytulonego do kolan -
czy trzeba coś więcej??
reni164 u nas w miescie scyzorykow mieszka Helmut pozdrawia siostre ( a fotke jesli wczesniej sie nie uda to zmienisze pojutrze i ci podesle link do wstawienia ) ........
wesolych szczesliwych i w ogole dla all
Ostatnio edytowano Pt gru 23, 2005 19:26 przez Zlociutki, łącznie edytowano 1 raz
To wam się Madziaro udał prezent a właściwie prezenty pod choinkę wszystkie są cudowne, dużo zdrówka dla całej rodzinki i maluchów. Pozdrawiam Helmuta oraz wszystkich zadevonionych
Życzę Casanovie wielu sukcesów, jak i innym devonim pięknościom, moja Helutka jeszcze nie była na żadnej wystawie, ale planujemy w przyszłym roku inaugurację dla nas obu, choć nie wiem jak sobie poradzi, bo na razie to nie wyobrażam sobie tego wystawowego zamieszania. Czytam na ten temat dużo, wydaje mi się to wszystko bardzo skomplikowane. No i nie wiem czy bedziemy się umiały dobrze zaprezentować, trudno mi sobie wyobrazić ją na stoliku sędziowskim, nie wiem czy modeling to jest to co lubi