Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze:Nieśmiało zauważam, że Hrabia Gracjan już podbił pewne niewieście serce, czekamy tylko jeszcze na opinię jego obecnej ciemiężycielki, co do tej niewiasty
Magija pisze:oj Saskia jaka Ty jesteś niedyskretna![]()
Aga, jednak Astrida przeważyła szalę
otóż wczoraj z wizytą do Gracjana pospieszyła pewna niewiasta w asyście rycerza i Gracjan zauroczył ja na tyle, że wraz z nowym rokiem zamieszka wraz z nią, jej rycerzem, bobasem i psemCiekawe co na to sam zainteresowany. Podczas wizyty hrabia czuł się skrępowany podziwianiem jego osobistości i zwiał powracajac jednak przekupiony trzema serduszkami witaminizowanymi
Zaraz po świetach powtórzymy hrabiemu szczepienia, by choroby się jego nie imały i pojedzie hrabia w świat ustalać zasady nowego pałacu.
Mam nadzieję, ze hrabia porozumie się z psem w sędziwym wieku, bo jak nie to zostanie zesłany spowrotem do krówkowego królestwa, jednak jego nowa dama łatwo za wygrana nie da, bo Gracjan oczarowawszy wdziękiem w sercu jej już głęboko zapadł.
Magija pisze:wraz z nowym rokiem zamieszka wraz z nią, jej rycerzem, bobasem i psem
Magija pisze:![]()
co to?![]()
to jak jakaś dama zechciała mi oddać swój pałac to tłum moich wielbicielek już się nie pojawia?![]()
opuściłyście mnie drogie panie?![]()
czym sobie zasłużyłem na taki los?
zrozpaczony brakiem adoracji Gracjan
Magija pisze:Szelmaa pisze:wygląda na zadbanego - może komuś uciekł? przystojniak
mam taką nadzieję, choc znamy wychodzące koty z osiedla
wywieszę ogłoszenia
Kocica:P pisze:Magija pisze:Szelmaa pisze:wygląda na zadbanego - może komuś uciekł? przystojniak
mam taką nadzieję, choc znamy wychodzące koty z osiedla
wywieszę ogłoszenia
Ja tak zupełnie nie do tematu,Magijo...Masz słodziutkiego koteczka: Juleczek....Jejku jak naniego patrze to niewiem co mi sie dzieje
Kocica:P pisze:Ja tak zupełnie nie do tematu,Magijo...Masz słodziutkiego koteczka: Juleczek....Jejku jak naniego patrze to niewiem co mi sie dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości