Dla wszystkich hodowców uczestnictwo jest bezpłatne, impreza będzie bardzo nagłośniona przez prase i radia które objeły impreze patronatem. Lokalizacja to ścisłe centrum Torunia, więcej informacji wkrótce.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:Czy na tym pokazie też bedzie robiony spis hodowcow, ktorych na wystawy fife sie nie wpuszcza, tak jak to w Waw bylo ?
Kicorek pisze:lrafal pisze:Czy na tym pokazie też bedzie robiony spis hodowcow, ktorych na wystawy fife sie nie wpuszcza, tak jak to w Waw bylo ?![]()
![]()
![]()
Jak to - nie wpuszcza się hodowców? Czyli jak - legitymuje się ludzi i zabrania im wejść? I dlaczego?
Kicorek pisze: Czy są to złe hodowle, w których są złe warunki, kotki mają za często mioty albo koty mają jakieś wady wrodzone czy chorują?
Ale co ma do tego szary hodowca, który jest np. w 5 czy 14? Przecież nie on działa za te pieniądze, bo raczej to hodowca płaci związkowi. Za klatki na wystawie też płaci.lrafal pisze:Ja tak do konca nie wiem, ale mozliwe, ze wiekszosc czlonkow bylego shkrp (FPL, FIFe) uważa, ze te kluby (powstale z 5 i 14 oddzialu) dzialaja za pieniadze z ich bylych oddzialow i na klatkach ktore jeszcze we wrzesniu nalezaly do TOZ Poznan.
Ale to tylko moze, bo ja o tym nie mam pojecia za bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 9 gości