Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Amanda_22 pisze:Koleżanka moja ma dużo kotów i sama poleciła mi wyłacznie kotkę ponieważ mozna jej dawać tabletki.
A kot mojej kolezanki po sterylizacji zachowuje się bardzo dziwnie dlatego jeżeli chce wziać kotka to wyłacznie kotkę.
Amanda_22 pisze:Te dwa kotki sa przepiekne gdyby to były kotki to bym tego bardziej białego wzieła ale to sa kocurki a ja szukam kotki.
Amanda_22 pisze:wiem ze kocurki sie kastruje ale mojej kolezanki kocur po kastracji zrobił się dziki i dlatego nie chce kastować kota.
Amanda_22 pisze:wiem ze kocurki sie kastruje ale mojej kolezanki kocur po kastracji zrobił się dziki i dlatego nie chce kastować kota.
Amanda_22 pisze:Od dłuzszego czasu szukam białej kotki.
Mieszkam w mieszkaniu 3pokojowym mam 2córki meza i małego pieska.Moja starsza córka od zawsze chciała mieć kotka i uwazam ze teraz jest odpowiedni wiek.mieszkam w Gdańsku.
Mieskanie jest bardzo duże i kotka czuła by się u nas dobrze, miała by pełny brzuch dużo miłości i czysta kuwete.
Amanda_22 pisze:wiem coś o tym moja mama też nie chce się zgodzić na zadnego innego tylko biały i tylko kotka.
Amanda_22 pisze:Dziki znaczy ze zrobił się płochliwy, drapał ludzi.
A kotke trzymałabym tylko w domu więc nie miała by kociąt.
Amanda_22 pisze:dowiadywałam się bardzo dużo o kotach byłam nawet u weterynarza.
Weterynarz powiedział ze po tabletkach nic się nie dzieje kotką.
Amanda_22 pisze:dowiadywałam się bardzo dużo o kotach byłam nawet u weterynarza.
Weterynarz powiedział ze po tabletkach nic się nie dzieje kotką.
Amanda_22 pisze:Jezeli musisz wiedzieć to moja mama ze mną siedzi przy komputerze jezeli chcesz sobie sprawdzac ten ip to se sprawdzajcie.
ale mowie wam ze to nie sa zarty szukam razem z mama białej kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości