Domek w Bydgoszczy czeka na kociaka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2005 11:50 Domek w Bydgoszczy czeka na kociaka

Witam :lol:

Zadzwoniła do mnie koleżanka mojego kolegi :wink: z pytaniem, czy nie mogłabym jej pomóc w znalezieniu małego kocurka :D Miała już wcześniej 2 koty. Teraz mieszka z nimi 6-letni psiak. Wszystko jest już przygotowane na przyjęcie malucha :D

Poszukuje ona malutkiego nie-czarnego kocurka (czarnego kota miała przez 15 lat).

Jeśli macie jakieś maluchy, piszcie do niej - adres mailowy podam na pw :D

Pozdrawiam

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Pon gru 19, 2005 11:53

Aggatt to ja mogę adres na PW 8)
Mam do oddania tego kawaler z podpisu :)

Ale raczej na początku stycznia bo go chcę doleczyć.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon gru 19, 2005 11:59

Mysza - wysłałam :lol:

Śliczny kociak :1luvu:

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Pon gru 19, 2005 19:19

Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Pon gru 19, 2005 20:02

a moze bydgoskie schronisko ?? Bidy schroniskowe mają mniejsze szanse na adopcje.. a wszyscy wiemy jak dla kotów sie kończy dłuzszy pobyt w schroniskach... :(
Gość

Post » Pon gru 19, 2005 20:42

Oczywiscie, a z tego co wiem to w schronisku obecnie sa jakies kocie maluchy :) Bardzo by Im pomogla..
Nicolus niezal.

Post » Pon gru 19, 2005 21:18

Aggatt BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO prosze.... :!: :!: :!: Pojedz z koleżanką do schroniska.. kociaki z miau i tak predzej czy póżniej znajda domy.. bo sie nimi ktos opiekuje.. bo dba o ich promocje.. bo sa zadbane.. bo mają ładne zdjecia.. bo mieszkaja w domu a nie w schroniskach... a te małe kocie schroniskowe bidy... z reszta wiesz jak jest... :cry: :cry: :cry:
zielonka

Post » Pon gru 19, 2005 21:21

Gość

Post » Wto gru 20, 2005 9:35

poproszę adresik :)
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Wto gru 20, 2005 11:58

a ja ponowie prośbe o zaadoptowanie kota ze schroniska w Bydgoszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam jest masa kotów !!!!!!!!!!!!! Dajcie im szanse na dom!!!!!!!!!!
Gość

Post » Wto gru 20, 2005 12:14

Anonymous pisze:a ja ponowie prośbe o zaadoptowanie kota ze schroniska w Bydgoszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam jest masa kotów !!!!!!!!!!!!! Dajcie im szanse na dom!!!!!!!!!!

Popieram, jeżeli koleżanka ma chęć uratować jakieś małe słoneczko, niech weźmie ze schroniska, tam są naprawdę piękne cuda :)
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Wto gru 20, 2005 12:34

chyba i tak juz za póżno bo dziewczyny prosiły o telefon :cry:
Gość

Post » Wto gru 20, 2005 12:50 to ja pytałam o małego kotka

witajcie
jestem nowa na tym forum, to ja pragnę kotka, małego,
poszukuję takiego świeżo urodzonego,miałam już koty i znam te wspaniałe istoty, mam tez w domu pieska 6-cio letniego i mam 5-cio letniego synka
chciałabym aby synek i kot wzrastali razem
macie rację, moze pójdę po prostu do schroniska, ale jeśli tutaj ktoś ma potrzebę aby oddać takiego maluszka, to jestem otwarta na propozycje
pozdrawiam
gosć

Post » Wto gru 20, 2005 13:52 Re: to ja pytałam o małego kotka

witaj :) Wiesz.. kotów tu jest bardzo bardzo dużo i wszystkie potrzebują domków natomiast ja namawiałam na adopcję kota ze schroniska bo
-koty w schronisku
-mają bardzo niewielkie szanse na adopcje
-usychają z tęsknoty
-nie radzą sobie z chorobami
-popadaja w depresje
-żyją w kiepskich warunkach a to bardzo delikatne zwierzeta
-maluchy nieszczepione predzej czy póżniej chorują i zazwyczaj mają małe szanse w takich warunkach wyzdrowieć
itp itd...

poza tym jezeli masz psiaka to polecałabym Ci większego kota.. moze 4-5 miesięcznego.. takie kotki to nadal maluchy a wychowywanie ich jest przyjemniejsze i mniej kłopotliwe niż takiego kociego noworodka ktory nie potrafi często sam jeszcze jeść itp.. :) pozdrawiam i życzę udanego dokocenia !!
Gość

Post » Wto gru 20, 2005 14:22 Re: to ja pytałam o małego kotka

gosć pisze:witajcie
jestem nowa na tym forum, to ja pragnę kotka, małego,
poszukuję takiego świeżo urodzonego,miałam już koty i znam te wspaniałe istoty, mam tez w domu pieska 6-cio letniego i mam 5-cio letniego synka
chciałabym aby synek i kot wzrastali razem
macie rację, moze pójdę po prostu do schroniska, ale jeśli tutaj ktoś ma potrzebę aby oddać takiego maluszka, to jestem otwarta na propozycje
pozdrawiam

Świeżo urodzone koty potrzebują swojej kociej mamy, nie człowieka i lepiej dla ich zdrowia zarówno psychicznego jak i fizycznego im tego nie odbierać.
Ale myślę, że jak wybierzesz się do schroniska to na pewno znajdziesz tam jakieś maleństwo, które potrzebuje opieki swojego człowieka w ciepłym domu. Możesz uratować jakieś małe kocie życie. Powodzenia :)
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

[następna]