Alina1971 pisze:Jak wejde w M to poprosze mi odłożyć.
Zaraz doczytam ile i jak mam zapłacić.
Wejde. Jutro zrobie przelew.
Na pw wysyłam info o numerze konta.
Dzięki za zamówienie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alina1971 pisze:Jak wejde w M to poprosze mi odłożyć.
Zaraz doczytam ile i jak mam zapłacić.
Wejde. Jutro zrobie przelew.
Catrina pisze:Amy pisze:Jest jeszcze jakaś S?
Jest ostatnia biała S - zamawiasz?
Anja pisze:Moja koszulka wciaz nie doszla.
Jestem troche zla.
Tika pisze:Anja pisze:Moja koszulka wciaz nie doszla.
Jestem troche zla.
Strasznie mi przykro, powinny już być... w końcu priorytet powinien dotrzeć do Warszawy w ciągu jednego dnia. Odebrałaś polecone? (To ja Catrina chwilowo u Tiki)
Anja pisze:Tika pisze:Anja pisze:Moja koszulka wciaz nie doszla.
Jestem troche zla.
Strasznie mi przykro, powinny już być... w końcu priorytet powinien dotrzeć do Warszawy w ciągu jednego dnia. Odebrałaś polecone? (To ja Catrina chwilowo u Tiki)
Jestem caly czas w domu na zwolnieniu lekarskim i nie bylo nikogo z przesylka polecona, w skrzynce rowniez niczego nie ma.
fruuu pisze:Anja pisze:Tika pisze:Anja pisze:Moja koszulka wciaz nie doszla.
Jestem troche zla.
Jestem caly czas w domu na zwolnieniu lekarskim i nie bylo nikogo z przesylka polecona, w skrzynce rowniez niczego nie ma.
Anja idz na poczte do okienka i się upomnij nawet bez awiza. Mi listonosz też czasem taki numer robi a potem sie okazuje, że leży u nich już 3 dni i czeka....
Anja pisze:fruuu pisze:Anja pisze:Tika pisze:Anja pisze:Moja koszulka wciaz nie doszla.
Jestem troche zla.
Anja idz na poczte do okienka i się upomnij nawet bez awiza. Mi listonosz też czasem taki numer robi a potem sie okazuje, że leży u nich już 3 dni i czeka....
Na razie nie wychodze z domu. Mialam operacje miesiac temu.
Catrina pisze:Ogłaszam że koszulek już nie ma.
Anja pisze:Catrina pisze:Ogłaszam że koszulek już nie ma.
czyli akcja zostala zakonczona sukcesem
gratulacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 204 gości