KTO ZAPEWNI KOTU WYPRAWKE??LUDZIE Z DOBRYM SERCEM KLIKAJCIE!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2005 23:22

Jowita pisze:Może podeślijmy jej jakiegoś wiruska? :twisted:

Nie...Myślę, ze trzeba powiadomić rodziców. :evil:
To jest jakieś chore! Juz by ode mnie lalunia po pysku dostała!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Sob gru 17, 2005 23:37

Amy pisze:
Jowita pisze:Może podeślijmy jej jakiegoś wiruska? :twisted:

Nie...Myślę, ze trzeba powiadomić rodziców. :evil:
To jest jakieś chore! Juz by ode mnie lalunia po pysku dostała!

Ja bym wolała, żeby została ukarana zgodnie z prawem.. A jak jest nieletnia, to niestety konsekwencje jej wybryków powinni ponieść rodzice..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob gru 17, 2005 23:47

Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob gru 17, 2005 23:51

Keti pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36561

A dlaczego?
teraz pewnie nowi na cenzurowanym 8)

Ja mogę podac referencje tylko mnie nie zamykajcie
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie gru 18, 2005 0:12

A pamiętacie taką panienkę, która ściemniała na temat jakiegoś kociaka, którego bodaj kupiła na giełdzie jakiejś, potem nagle chciała oddać i ktoś od nas go wziął/kupił. Potem ona twierdziła, że kota ma nadal.
Taka z blogiem jakimś i parę osób się tam wpisało. Może to ta pannica i teraz się mści?
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie gru 18, 2005 0:15

może trzeba prowadzić listę podejrzanych IP?
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie gru 18, 2005 9:28

Dziewczyny jeśli ktoś a tak robi nasz troll korzysta z neostrady, to IP mu się zmienia i nie ma stałego. Znane nam już IP wystąpiło na liście nr wykorzystywanych przez kilka osób.

Pozamykałam część tych wątków, aż sprawa się wyjaśni. Nie chciałabym kogoś niesłusznie oskarżyć tylko dlatego, że mże przypadkowo w jakimś momencie przydzieliła mu neostrada "felerne" IP.

Kota7, mamy teraz doczynienie ze starszym trollem.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 18, 2005 10:07

Wiecie co, skoro nie da jej sie zablokowac i macie jej adres, to mysle, ze trzeba dzialac bezposrednio i skontaktowac sie z jej rodzicami. Przeciez nie mozna tego tak zostawic, bo ona ma ubaw po pachy i nie przestanie sie tak zabawiac :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Nie gru 18, 2005 10:58

Ponieważ zablokowany jest wątek o czarnym persie, napiszę tutaj..
Do LimLim już też napisałam..

Właśnie dzwoniłam pod podaną w wątku o czarnym persie komórkę.. Pani Joanna rzeczywiście jest wetem w szczecińskim schronisku.. Telefon jest prawdziwy.. :D
Pani Joanna jutro wraca do pracy po urlopie.. Kot był jeszcze w środę.. Podobno ma KK.. Jest spokojny i miziasty.. Powiedziała, że jeśli ktoś wyrazi chęć adopcji, to ona zaklepie kicia.. W ogóle zrobiła na mnie pozytywne wrażenie przez telefon..
Wysłałam już pw do mircei.. I mam nadzieję, że kicio pojedzie do eve..

Wygląda na to, że wątek o persie można odblokować.. :D

A w ogóle w schronisku szczecińskim zdarzają się podobno cuda.. np. rosyjskie niebieskie i jeszcze inne "rasowe".. Może warto zainteresować się tym schroniskiem.. Zaprosiłam Panią Joannę na miau..

A na Problemach Technicznych podświadomość i LadyA żalą się, że mają zablokowane wątki.. LimLim, mam nadzieję, że to też się wyjaśni..

aamms

Post » Nie gru 18, 2005 13:13

Też mam taką nadzieję. Wątki odblokowałam. Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 18, 2005 14:00

LimLim pisze: Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.

Troszkę mnie zasmuciły te słowa bo planuję adopcję Gingera a w sumie też osobiście mnie tu nikt nie zna. Jeśli chodzi o IP prawdopodobnie na neostradzie jest zmieniane raz w tygodniu. Nie wiem ile w tym jest prawdy. Jest możliwość sprawdzenia też kto jest dostwacą usługi spod danego IP.

Norbitka

Od: Czw gru 08, 2005 13:25

Post » Nie gru 18, 2005 14:03

Norbitka pisze:
LimLim pisze: Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.

Troszkę mnie zasmuciły te słowa bo planuję adopcję Gingera a w sumie też osobiście mnie tu nikt nie zna. Jeśli chodzi o IP prawdopodobnie na neostradzie jest zmieniane raz w tygodniu. Nie wiem ile w tym jest prawdy. Jest możliwość sprawdzenia też kto jest dostwacą usługi spod danego IP.

przez jedną głupią gówniarę teraz będzie jeszcze większy problem z adopcją, normalnei nie można już ludziom zaufać. Rozumiem, że chciała zrobić koleżance na złość ale co jej beidne koty zawiniły? :evil:

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Nie gru 18, 2005 14:09

fruuu pisze:
Norbitka pisze:

przez jedną głupią gówniarę teraz będzie jeszcze większy problem z adopcją, normalnei nie można już ludziom zaufać. Rozumiem, że chciała zrobić koleżance na złość ale co jej beidne koty zawiniły? :evil:

Nic, zupełnie nic. Jest po prostu bezrefleksyjną istotą, która ma w d.. cały świat, dopóki ona się dobrze bawi :twisted: I niestety takich stworzeń jest coraz więcej :(

Ja wiem, czemu do Kociarni dostęp jest dla wszystkich, ale czy nie byłby to czas, żeby zastanowić się nad koniecznością logowania się? Bo gówniara i jej podobni są całkowicie bezkarni i mogą robić, co im się podoba.

Dopisek: a jak trafi nam się dorosły, wredny, inteligentny i wyjątkowo złośliwy troll? Wtedy rozwali nam Kociarnię na amen :(
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie gru 18, 2005 14:23

LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.

Admin został już powiadomiony :twisted: :twisted: :twisted:

do twojej wiadomosci : zarejestrowalam nicka kilka dni temu ale zapomnialam hasla ..sprawa z malym rudzielcem jest pilna wiec napisalam posta bez logowania sie..kiedy znalazlam haslo do nicka LadyA
od razu sie zalogowalam ot cala sprawa
:!:

LadyA

Od: Śro gru 07, 2005 16:30

Post » Nie gru 18, 2005 14:32

LadyA pisze:
LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.

Admin został już powiadomiony :twisted: :twisted: :twisted:

do twojej wiadomosci : zarejestrowalam nicka kilka dni temu ale zapomnialam hasla ..sprawa z malym rudzielcem jest pilna wiec napisalam posta bez logowania sie..kiedy znalazlam haslo do nicka LadyA
od razu sie zalogowalam ot cala sprawa
:!:

Przeklejam, to co napisałam do LadyA na problemach technicznych..

Cała dyskusja zaczęła się w tym wątku.. To właśnie ja prosiłam o sprawdzenie Twojego IP..
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36510&start=270

Ponieważ wydawało się, że tych wątków trolla jest kilka, to mod zadecydował, że najpierw blokuje te budzące wątpliwości a potem wyjaśnia..
Już Cię przepraszałam, jeśli podejrzenia były niesłuszne.. Teraz robię to ponownie.. :oops:
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami.. :D

----------------
Mam jednak nadzieję, że mimo wszystko zostaniesz.. :)

Wiesz, tyle było różnych nieprzyjemnych sytuacji.. Czasem zdarzało się na przykład, że dziewczyny jeździły z kotami na spotkanie i nikt się nie zjawial..
Teraz wszyscy wolą dmuchać na zimne..

Czarnego persa też sprawdzałam.. Wątek też był zablokowany.. Sprawa się jednak wyjaśniła.. :D

Czuję się trochę winna, że narobiłam alarmu, ale nie wiem czy czytałaś cały wątek, do którego link Ci podałam.. Przedtem jeszcze była sprawa HooLi, która kłamała na forum nawet po odebraniu jej kota w realu.. Widocznie za dużo tego zebrało się w ostatnim czasie..

aamms

[poprzednia][następna]