Jowita pisze:Może podeślijmy jej jakiegoś wiruska?
Nie...Myślę, ze trzeba powiadomić rodziców.

To jest jakieś chore! Juz by ode mnie lalunia po pysku dostała!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jowita pisze:Może podeślijmy jej jakiegoś wiruska?
Amy pisze:Jowita pisze:Może podeślijmy jej jakiegoś wiruska?
Nie...Myślę, ze trzeba powiadomić rodziców.![]()
To jest jakieś chore! Juz by ode mnie lalunia po pysku dostała!
Keti pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36561
LimLim pisze: Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.
Norbitka pisze:LimLim pisze: Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.
Troszkę mnie zasmuciły te słowa bo planuję adopcję Gingera a w sumie też osobiście mnie tu nikt nie zna. Jeśli chodzi o IP prawdopodobnie na neostradzie jest zmieniane raz w tygodniu. Nie wiem ile w tym jest prawdy. Jest możliwość sprawdzenia też kto jest dostwacą usługi spod danego IP.
fruuu pisze:Norbitka pisze:LimLim pisze: Jednak zwłaszcza w przypadku osób na forum nikomu osobiście nieznanych sugerowałabym ostrożność w adopcjach.
Troszkę mnie zasmuciły te słowa bo planuję adopcję Gingera a w sumie też osobiście mnie tu nikt nie zna. Jeśli chodzi o IP prawdopodobnie na neostradzie jest zmieniane raz w tygodniu. Nie wiem ile w tym jest prawdy. Jest możliwość sprawdzenia też kto jest dostwacą usługi spod danego IP.
przez jedną głupią gówniarę teraz będzie jeszcze większy problem z adopcją, normalnei nie można już ludziom zaufać. Rozumiem, że chciała zrobić koleżance na złość ale co jej beidne koty zawiniły?
LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.
Admin został już powiadomiony![]()
![]()
LadyA pisze:LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.
Admin został już powiadomiony![]()
![]()
do twojej wiadomosci : zarejestrowalam nicka kilka dni temu ale zapomnialam hasla ..sprawa z malym rudzielcem jest pilna wiec napisalam posta bez logowania sie..kiedy znalazlam haslo do nicka LadyA
od razu sie zalogowalam ot cala sprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości