sluchajcie,nie mam zbyt czestego dostepu do internetu w weekendy bo mam internet w pracy,a pracuje od pn do pt.A w domu u rodzicow(jest internet) jestem sporadycznie,wiec na wszystkie oferty z kotkami odpowiem jutro wieczorem jak bede u rodzicow.
Zapewniam,ze je wszystkie przeczytam....
hej zachęcam do swoich kociaków jest u mnie słodki kocurek odrobaczony. komplet szczepień, kuwetkowy i na pewno ucieszy się z towarzysza. Bo wychowany nie tylko z rodzeństwem ale i trzema kotami mamy Daj mu proszę szanse tak długo czeka na domek - dobry domek:roll:
A może zamiast kolegi , koleżankę?? Ta tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36519 własnie rozłaczyła się ze swoim towarzyszem ( siostrzyczka znalazła domek) i teraz naprawde potzrebuje miłości.
hej
i jak tam
znallazlas kotka??
bo jesli cos........to
moje kotki w Świdnicy czekaja,
wiesz, fotki widzialas,
jak cos moge ci opisac jakie maja charakterki
itd.
wiesz baardzo mi zalezy zeby im znalezc domek.. przed surowa zima,ktora
zawsze moze szybko przyjsc..
ale jak na razie nic..
hej
no niestety nic
moje kotki sa wciaz na dzialkach
a dzis tak przysypalo śniegiem
pewnie marzna dalam im dzis jesc
ale najlepszy bylby domek dla nich
ale nic.. nie slychac by ktos je chcial...
witam wszystkich,nie pisalam przez weekend gdyz nie mialam dostepu do internetu(mam go w pracy).
Nadal jestem zainteresowana kotkiem,choc szczerze powiem,ze jest w czym wybierac i wszystko jest narazie w kwestii negocjacji.
Maluszkow do adopcji jest tak wiele,ze trudno jest mi sie polapac ktory jest od kogo,dlatego wiec odpisuje na biezaco na prywatne wiadomosci...serdecznie was wszystkich pozdrawiam z zamarznietego Wrocławia