fruuu pisze:ja tam caly czas czekam na deklaracje przeprosin....
bo jak sie upre to potrafie umilic życie
to się uprzyj.. Zobacz wątek o main-coonie i białym dachowcu..

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
fruuu pisze:ja tam caly czas czekam na deklaracje przeprosin....
aamms pisze:fruuu pisze:ja tam caly czas czekam na deklaracje przeprosin....
AnetS pisze:aamms pisze:fruuu pisze:ja tam caly czas czekam na deklaracje przeprosin....
Koleżanka, która padła ofiarą tego idiotycznego "żartu" podała namiary sprawczyni (autorki wątku), więc smarkata wkrótce zostanie "uszczęśliwiona" czyjąś niezapowiedzianą wizytą (i podopwiem, że nie będzie to św. Mikołąj)![]()
Zobaczymy jak wtedy będzie się bawić
LimLim pisze:Myszka.xww pisze:[
rosze moderatora o sprawdzenie IP dwoch osob chetnych do pomocy i porownanie z IP autorki watku. Z gory dziekuje.
IP to samo.
Myszka.xww pisze:LimLim pisze:Myszka.xww pisze:[
rosze moderatora o sprawdzenie IP dwoch osob chetnych do pomocy i porownanie z IP autorki watku. Z gory dziekuje.
IP to samo.
dziekuje
covu pisze:Myszka.xww pisze:LimLim pisze:Myszka.xww pisze:[
IP to samo.
dziekuje
hihih...
no niezle...
aaaa... a wogole to sie ciesze ze ona zostanie ukasana
nalezy jej sie
kurcze ponawiam prosbe aamms o sprawdzenie numeru IP taj zartownisi i kobity co chce maincoona...
aamms pisze:covu pisze:Myszka.xww pisze:LimLim pisze:Myszka.xww pisze:[
IP to samo.
dziekuje
hihih...
no niezle...
aaaa... a wogole to sie ciesze ze ona zostanie ukasana
nalezy jej sie
kurcze ponawiam prosbe aamms o sprawdzenie numeru IP taj zartownisi i kobity co chce maincoona...
AnetS pisała, że to ta sama..
Nie wiem co z AnnąMarią_.. być może niesłusznie ją podejrzewam, ale właśnie dlatego prosiłam o sprawdzenie..
AnetS pisze:
Koleżanka, która padła ofiarą tego idiotycznego "żartu" podała namiary sprawczyni (autorki wątku), więc smarkata wkrótce zostanie "uszczęśliwiona" czyjąś niezapowiedzianą wizytą (i podopwiem, że nie będzie to św. Mikołąj)![]()
Zobaczymy jak wtedy będzie się bawić
LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.
Admin został już powiadomiony![]()
![]()
LimLim pisze:Z tego co czytam, jeszcze sporo innych wątków się pannicy narodziło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości