Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Norbitka pisze:Jesli bedzie taka potrzeba bede prosiła o podpowiedzi jak mozna pomóc kobiecie która pradopodobnie "zbyt zabrneła" w pomoc zwierzetom.
Kasia D. pisze:Norbitka pisze:Jesli bedzie taka potrzeba bede prosiła o podpowiedzi jak mozna pomóc kobiecie która pradopodobnie "zbyt zabrneła" w pomoc zwierzetom.
Moze mówisz o Marcie z Karczmisk?
mircea pisze:Kasia D. pisze:Norbitka pisze:Jesli bedzie taka potrzeba bede prosiła o podpowiedzi jak mozna pomóc kobiecie która pradopodobnie "zbyt zabrneła" w pomoc zwierzetom.
Widzę, że jest to najbardziej meandryczny wątek na forum![]()
Każdy próbuje w nim załatwić swoje interesy![]()
Chiara pisze:mircea pisze:Kasia D. pisze:Norbitka pisze:Jesli bedzie taka potrzeba bede prosiła o podpowiedzi jak mozna pomóc kobiecie która pradopodobnie "zbyt zabrneła" w pomoc zwierzetom.
Widzę, że jest to najbardziej meandryczny wątek na forum![]()
Każdy próbuje w nim załatwić swoje interesy![]()
Albo spełnić marzenia
Bengala pisze:a ja przyjmę mieszkanie w warszawie, bo mam do siostry daleko, a tak by było w jednym mieście
Norbitka pisze:Mowie o kobiecie z .. moze nie bede mowila bez jej zgody ok? Ale nie z Karczmisk.. Jutro wybieram sie do niej . Ponoc cały swiat sie od niej odwrócił a ludzie dokuczaja. Nie wiem jak przyjmie moja wizyte i oferte pomocy. Kiedys byly tylko koty teraz doszły psy. Jak do tej pory zbieralam info od ludzi wiec nie wiem jaka jest prawda. Jutro odważe sie podjechać do niej. A Marta z Karczmisk jest na tym forum? to bliskie okolice;)
Anonymous pisze:Doczytałam![]()
Mogę tylko powtórzyć za mirceą: "mały troll, a cieszy"
saskia pisze:Ja też się spóźniłam![]()
A tak na poważnie to przyjmę:
drapak duży taki jak za 700 zł z Leolandu
kuwetę krytą, bo jeszcze nie mam, a Tajga mi piasek rozrzuca i muszę sprzątać![]()
Legowisko takie na kaloryferek, bo Bursztynkowi byłoby wygodnie
Transporter duży, bo mi koty wyrosły i ostatnio je upychałam do jednego![]()
dobry odkurzacz do zbierania sierści
i sprzątaczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 16 gości