Alina1971 pisze:Co za kretynka. Czy młodzi ludzie to dziś bez rozumu są.
My byliśmy inni

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alina1971 pisze:Co za kretynka. Czy młodzi ludzie to dziś bez rozumu są.
Chiara pisze:Alina1971 pisze:Co za kretynka. Czy młodzi ludzie to dziś bez rozumu są.
My byliśmy inni
aamms pisze:Chiara pisze:Alina1971 pisze:Co za kretynka. Czy młodzi ludzie to dziś bez rozumu są.
My byliśmy inni
Tia..![]()
Netu nie było..
fruuu pisze:Alina1971 pisze:Matko Marudo ja moim też obiecałam taki piękny drapak ale plany się zmieniły. Tymczasowy domownik wymaga opieki weta i drapak później będzie. Także rozumiem.
a wystarczyłoby napisać na forum ze potrzebujesz drapaka i jutro kurierem bys 3 dostala. dwa brzydsze/mniejsze moznaby sprzedac i cos fajnego jeszcze dla siebie kupic
mircea pisze:aamms pisze:Chiara pisze:Alina1971 pisze:Co za kretynka. Czy młodzi ludzie to dziś bez rozumu są.
My byliśmy inni
Tia..![]()
Netu nie było..
Racja
mircea pisze:A teraz zupełnie na poważnie, w nawiązaniu do akcji "przyjmę"![]()
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36521
To apel w szczególności do Poznaniaków, ale tutaj sporo osób z Poznania się udzielało, więc mam nadzieję, że odzew będzie![]()
Proszę mnie tylko nie straszyć wyłudzeniem i podobnymi sprawami- akcja jest poważna, więc liczę na zainteresowanie
Alina1971 pisze:mircea pisze:A teraz zupełnie na poważnie, w nawiązaniu do akcji "przyjmę"![]()
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36521
To apel w szczególności do Poznaniaków, ale tutaj sporo osób z Poznania się udzielało, więc mam nadzieję, że odzew będzie![]()
Proszę mnie tylko nie straszyć wyłudzeniem i podobnymi sprawami- akcja jest poważna, więc liczę na zainteresowanie
O jaką akcje chodzi bo mi link na główną strone wskakuje?
Norbitka pisze:U mnie też wyskakuje głowna strona.
saskia pisze:A tak na poważnie to przyjmę:
drapak duży taki jak za 700 zł z Leolandu
kuwetę krytą, bo jeszcze nie mam, a Tajga mi piasek rozrzuca i muszę sprzątać![]()
Legowisko takie na kaloryferek, bo Bursztynkowi byłoby wygodnie
Transporter duży, bo mi koty wyrosły i ostatnio je upychałam do jednego![]()
dobry odkurzacz do zbierania sierści
i sprzątaczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości