Aga 995 pisze::D ale dziewczyny przynajmniej sie posmiac mozna:)dawno sie tak nie bawiłam:)
Szczegolnie fakt uzgodnienia sczczepien miedzy kotem a wetem był naprawde najlepszy
Aga - sama gadasz z kotami, więc mi tu nie szpanuj, ok?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aga 995 pisze::D ale dziewczyny przynajmniej sie posmiac mozna:)dawno sie tak nie bawiłam:)
Szczegolnie fakt uzgodnienia sczczepien miedzy kotem a wetem był naprawde najlepszy
mircea pisze:AnetS pisze:mircea pisze:AnetS pisze:mircea pisze:fruuu pisze:Mircea ty jestes dobra z Kodeksu Karnego/Cywilnego
czy to nei była próba wyłudzenia? to chyba podpada pod paragraf? i do tego jeszcze rozpowszechnianie danych osobowyc?
Jak przetanę się śmiać, to podrzucę stosowne paragrafy
tu nie ma nic do śmiacia- też chcesz sponsoringu - do lochu z Tobą!!!
Ja nie wyłudzam, tylko proszębo nie mam (a koty mam
).
Autor/ka watku kotów nie posiada, a twierdziła, że posiada, więc kłamała dla korzysci majątkowych, a to jest wyłudzenie właśnie![]()
mircea - nie wybielaj sie mętnie - już masz wyrok!
Znaczy się: łóżko też będę musiała oddać??![]()
mircea pisze:AnetS pisze:mircea pisze:AnetS pisze:mircea pisze:fruuu pisze:Mircea ty jestes dobra z Kodeksu Karnego/Cywilnego
czy to nei była próba wyłudzenia? to chyba podpada pod paragraf? i do tego jeszcze rozpowszechnianie danych osobowyc?
).
Autor/ka watku kotów nie posiada, a twierdziła, że posiada, więc kłamała dla korzysci majątkowych, a to jest wyłudzenie właśnie![]()
mircea - nie wybielaj sie mętnie - już masz wyrok!
Znaczy się: łóżko też będę musiała oddać??![]()
Olat pisze:mircea pisze:AnetS pisze:mircea pisze:fruuu pisze:Mircea ty jestes dobra z Kodeksu Karnego/Cywilnego
).
no zaraz, ale ona na cudza korzysc (kumpeli znaczy sie) wyłudzała![]()
to bardziej jak janosik czy jakis robin hood
berni pisze:kryminalnie sie porobiło
berni pisze:kryminalnie sie porobiło
Bengala pisze:Posiadaczka kota pisze:A jak przyjdzie totalny kryzys,to będe musiała go oddaćWtedy zgłosze się do Was,na forum.Pozdr
![]()
Myszka.xww pisze:Bengala pisze:Posiadaczka kota pisze:A jak przyjdzie totalny kryzys,to będe musiała go oddaćWtedy zgłosze się do Was,na forum.Pozdr
![]()
Nie przejmuj sie, Benji, kotek mial szczepienia, sam se zrobil
Myszka.xww pisze:Bengala pisze:Posiadaczka kota pisze:A jak przyjdzie totalny kryzys,to będe musiała go oddaćWtedy zgłosze się do Was,na forum.Pozdr
![]()
Nie przejmuj sie, Benji, kotek mial szczepienia, sam se zrobil
fruuu pisze:Posiadaczka, a moze zrobimy tak... ja jutro wieczorem zadzwonie wiesz do kogo i jak ona mi powie że byłąś u niej i ją przeprosiłąś to może w przyszłym tygodniu nie dostaniesz za pobraniem kompletu mebli kuchennych i jest spora szansa ze policja nie przyjdzie do twoich rodzicow porozmawiac o szczegolach wychowania córki....![]()
propozycja nie do odrzucenia, jedyna w swoim rodzaju... decyduj sie szybko bo moge zmienic zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości