Proszę, jak się towarzystwo rozruszało

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AnetS pisze:mircea pisze:Ponieważ w tak błyskawiczny sposób udało mi się znaleźć na miau łóżko piętrowe, to może i ja sobie coś zażyczę w tym wątku
![]()
Dwie kuwety kryte w koloże beżowym + zapas żwirku na rok + zapas suchego RC dla kastratów chętnie przyjmę![]()
![]()
I drapak przyjmę również - rozporowy do sufitu, wysoki na 3,35 m - taki nietypowy trochę, więc tym bardziej chętnie zaadoptuję
mircea - no wiesz, chyba Ci odbiło - my juz sponsorujemy, tak?
Posiadaczka pisze:Dobra przynaje sie nie mam zadnego kota i podawalam adres osoby ktorej nielubie.bo chcialam jej zrobic na zlosc sory za zamieszanie narka
Posiadaczka pisze:Dobra przynaje sie nie mam zadnego kota i podawalam adres osoby ktorej nielubie.bo chcialam jej zrobic na zlosc sory za zamieszanie narka
Posiadaczka pisze:Sory za wszystko, i nie wysyłajcie do niej milicji cyz policji bo to jeszcze gówniara i rodzice ją zbić moga
AnetS pisze:Namierzajcie, mam kumpli w POLICI - łoooo
fruuu pisze:Mircea ty jestes dobra z Kodeksu Karnego/Cywilnego
czy to nei była próba wyłudzenia? to chyba podpada pod paragraf? i do tego jeszcze rozpowszechnianie danych osobowyc?
Posiadaczka pisze:Sory za wszystko, i nie wysyłajcie do niej milicji cyz policji bo to jeszcze gówniara i rodzice ją zbić moga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 10 gości