Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Posiadaczka kotka pisze:Dziekuje za pomoc AnetS i Fruuu.Jeśli możecie,to wyślijcie paczki priorytetem,czy jak to się tam nazywa...Bo wtedy chyba dojdzie wcześniej...Dziękuje wam dobroduszni ludzie:*
Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
PS: kotek jest zaszczepiony(taki się przybląkał)byłam z nim u weterynarza i tak powiedział...przepisał mu tylko tabletke na odrobaczywienie a to jest koszt 2 złotych więc tyle to mam....
Anonymous pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
PS: kotek jest zaszczepiony(taki się przybląkał)byłam z nim u weterynarza i tak powiedział...przepisał mu tylko tabletke na odrobaczywienie a to jest koszt 2 złotych więc tyle to mam....
Przeczytałam i umarłam
Anonymous pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
Przeczytałam i umarłam
Przeczytałam i umarłam
AnetS pisze:Posiadaczka kotka pisze:Dziekuje za pomoc AnetS i Fruuu.Jeśli możecie,to wyślijcie paczki priorytetem,czy jak to się tam nazywa...Bo wtedy chyba dojdzie wcześniej...Dziękuje wam dobroduszni ludzie:*
W Twojej miejscowości mieszkają moi znajomi![]()
Agnieszka ma hodowlę foksterierów - znasz? Pozwolisz, ze ona zajrzy do Ciebie i wygłaszcze kotka ode mnie?
aguś pisze:Anonymous pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
Przeczytałam i umarłam
To byłam ja.
Przepraszam, ale forum mnie podstepnie wylogowało
AnetS pisze:aguś pisze:Anonymous pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
Przeczytałam i umarłam
To byłam ja.
Przepraszam, ale forum mnie podstepnie wylogowało
umarłaś, to Cię wylogowało
Anonymous pisze:AnetS pisze:Posiadaczka kotka pisze:Dziekuje za pomoc AnetS i Fruuu.Jeśli możecie,to wyślijcie paczki priorytetem,czy jak to się tam nazywa...Bo wtedy chyba dojdzie wcześniej...Dziękuje wam dobroduszni ludzie:*
Agnieszka ma hodowlę foksterierów - znasz? Pozwolisz, ze ona zajrzy do Ciebie i wygłaszcze kotka ode mnie?
No w sumie może zajrzec, ale musi ustalic ze mną wczesniej o której godzinie,bo przewaznie nie ma mnie w domu.PS: niech sie bardzo zastanowi,zanim zobaczy warunki w moim domu..
Keti pisze:Anonymous pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
Przeczytałam i umarłam
ooo
a ja teraz przeczytałam bardzo uwaznie
i sie okazuje
że to kot powiedział wetowi
no to chyba nie zadnych wątpliwosci ze był szczepiony
kot przecież wie
Anonymous pisze:AnetS pisze:Posiadaczka kotka pisze:Dziekuje za pomoc AnetS i Fruuu.Jeśli możecie,to wyślijcie paczki priorytetem,czy jak to się tam nazywa...Bo wtedy chyba dojdzie wcześniej...Dziękuje wam dobroduszni ludzie:*
No w sumie może zajrzec, ale musi ustalic ze mną wczesniej o której godzinie,bo przewaznie nie ma mnie w domu.PS: niech sie bardzo zastanowi,zanim zobaczy warunki w moim domu..
berni pisze:Anonymous pisze:AnetS pisze:Posiadaczka kotka pisze:Dziekuje za pomoc AnetS i Fruuu.Jeśli możecie,to wyślijcie paczki priorytetem,czy jak to się tam nazywa...Bo wtedy chyba dojdzie wcześniej...Dziękuje wam dobroduszni ludzie:*
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości