WYSTAWA FIFe W WARSZAWIE (10-11 GRUDNIA 2005)

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2005 22:37

Witam , all
Jestem osobom, która(chyba?) jest jednym ze stewardów najdłużej bo od 10 lat, szefem stewardów bodajże od 3-4 lat, organizowałam lub współorganizowałam kilka wystaw i dlatego moge napisać że mam duże doświadczenie.
Zawsze mówię nowym organizatorom swoje uwagi i zawsze dzielę się swoim doświadczeniem, ale każdy z nas ma swoje wyobrażanie o wystawach i według powiedzenia" jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz".
Każdemu powtarzam, " zrób wystawę póżniej krytykuj wystawy innych", Wszędzie jest czynnik ludzki, mylić się i popełniać błędy to rzecz ludzka.
Jak lwica będę bronić stewardów, gdzieś pisano że " młodzi i nie wiele umieli"
W dużej cześci są to ludzie z "łapanki", pracują cały dzień za miskę strawy czasem dostaną jakieś pieniądzę(wychodzi 2 zł za godzinę). Wypytywani przez wstawców czasmi sami nic nie wiedzą bo są pierwszy raz. Zaganiani i krytykowani często już nigdy nie dadzą się wrobić w stewardowanie. Stewardzi na ringu są to często ludzie przypadkowi, nie znający się na wzajem. Znam może 8-10 osób które można nazwać stewardem i na których moge liczyc na ringu. Trzeba się raczej zastanowić co zrobic by zachęcic do stewardowania, bo ludzi "zarażonych" stewardowaniem jest nie wielu.
Wystawę zaliczam do udanych, pomagałam na gorszych tylko wtedy nie było forum hihihihi :lol:
Chcę jeszcze podziękować wszystkim stewardom, bo na wstawie były nowe wyzwania, daliście sobie świetnie radę, a Mała Lilu juz nie jest taka mała :P , wszyscy byliście cudowni.
Marzena Włodarska

ari-gan

Od: Pon gru 01, 2003 18:13

Post » Śro gru 14, 2005 23:10

Wielkie dzięki Marzenko. :D
Do zobaczenia na kolejnych wystawach głównie warszawskich.
Mnie też niedługo, bo już w styczniu, stuknie 10 rocznica działalności w kocim stowarzyszeniu. :D
Obrazek

zinka

Od: Wto lut 22, 2005 20:28

Post » Śro gru 14, 2005 23:14

O, witaj, Marzenko!!!
Jeszcze raz dziekuję za dobrze zorganizowaną wystawe i opiekę nad Coco, aż do szczęśliwego/niespodziewanego BOBa :wink:
Pozdrawiam gorąco!!
Kasia

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

Post » Śro gru 14, 2005 23:18

Bu.... to tylko ja nie wiem ile czasu stewarduje :roll: :wink: Marzenko lwico kochana ;) mówisz że już duża jestem a kto mi kupił notesik barbie ;) ? Jaka mine miał chłopak przyjmujący zamówienie :ryk:
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Czw gru 15, 2005 8:56 :)

Witam.
To ja od siebie podziekuję stewardom noszącym koty Rosyjskie Niebieskie w Blue City. Dzięki umiejętnościom jednej stewardki kotka się dała pokazać i wygrała :) bo na drżących i spoconych dłoniach właścicielki "debiutantki" kot szalał. Serdeczne podziękowania :aniolek:
Pozdrawiam

Thien

Od: Śro sie 03, 2005 14:19

Post » Czw gru 15, 2005 9:30

Thien, to nie umiejętności stewardki - a przede wszystkim uroda kotki sprawiły, że wygrała, a jest rzeczywiście niezwykła . Życzę dalszych sukcesów :D i pozdrawiam
Ave

[poprzednia]