aamms pisze:[
A ten karton kociego jedzenia to wziela ze soba, zeby nie byc glodna po drodze??
karton i kotkę mógl podrzucić znalazca kotki...
ale to nie ta sama, nie zgadza się kolor
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:[
A ten karton kociego jedzenia to wziela ze soba, zeby nie byc glodna po drodze??
solaris pisze:Jest prawdopodobne , że to ta sama koteczka.Podałam dzisiaj namiary na koteczkę mojej znajomej , która dzwoniła do schroniska i powiedziano jej , że to nie jest cała biała koteczka tylko z szarym
aamms pisze:solaris pisze:Jest prawdopodobne , że to ta sama koteczka.Podałam dzisiaj namiary na koteczkę mojej znajomej , która dzwoniła do schroniska i powiedziano jej , że to nie jest cała biała koteczka tylko z szarym
albo brudna albo szynszyl.. Jaki ma pyszczek? Plaski czy z noskiem?
solaris pisze:aamms pisze:solaris pisze:Jest prawdopodobne , że to ta sama koteczka.Podałam dzisiaj namiary na koteczkę mojej znajomej , która dzwoniła do schroniska i powiedziano jej , że to nie jest cała biała koteczka tylko z szarym
albo brudna albo szynszyl.. Jaki ma pyszczek? Plaski czy z noskiem?
Nie wiem bo jej nie widziałamale skoro to jest "pers" to można przypuszczać , że chyba ma normalny nochalek
Klaudia pisze:Ola, dziewczyna ze schroniska napisała mi, że ten kot nie jest bardzo persowaty, że ma znacznie krótsze futerko.
Anka pisze:Miałam SMS-a, że kocurek jest potwornie zestresowany. Nikt go nie szczepił, ale to i dobrze, w takim stresie to nie czas. A możliwe, że wogóle to w tym jakimś domu był szczepiony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości