Super.mam.tylko.nadzieje.ze.bédzie.jutro.dam.ci.jutro.znac.to.jert.naprawdé.mala.mieszanka.z.persa.ma.troché.krutszä.siersc
znaczy, że kot nie ma aż tak długiej sierści.
Jutro rano będę wiedziała czy nadal jest w schronisku.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Super.mam.tylko.nadzieje.ze.bédzie.jutro.dam.ci.jutro.znac.to.jert.naprawdé.mala.mieszanka.z.persa.ma.troché.krutszä.siersc
Anonymous pisze:Mam bardzo dobre warunki (jezeli chodzi o "teren") i od zawsze chciałam przygarnąć jakiegoś pluszaka.
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Mam bardzo dobre warunki (jezeli chodzi o "teren") i od zawsze chciałam przygarnąć jakiegoś pluszaka.
"teren" ?? pluszaka ????? A wiesz ze koty to nie zabawki ?
Anonymous pisze:z Włocławka
Anonymous pisze:zrobie to jak bede miała chwilke. Kurcze z dojazdem to bedzie problem.. nie bardzo mam jak przyjechac po kotka..
smilla pisze:Słuchajcie a może to ta kotka z ogłoszenia?
Ale chyba nie zawędrowałaby ze Stogów aż do Gdyni![]()
I chyba kremowa to nie biała![]()
"Kotka pers zaginęła na Stogach
W dniu 13.11.br. w godzinach popołudniowych zaginęła kotka pers koloru kremowego, uszy i ogon szare. Prawdopodobnie wymknęła się przy otwieraniu drzwi na klatkę schodową (ul. Stryjewskiego 16 c). Bardzo za nią tęsknimy, gdyż była z nami ponad 5 lat. Tymczasowego opiekuna prosimy o kontakt (nagroda).
Kontakt: tel. 307-37-14"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości