Nawet nie wiem jak to nazwać

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2005 22:57 Nawet nie wiem jak to nazwać

Jestem. Nie bylo mnie tu, bo troche bylam zajeta... Nauka.. I musialam przemyslec swoje zachowanie. Po gruntownym przeanalizowaniu mojego zachowania wiem, ze zachowalam sie egoistycznie, niedojrzale .. poprostu glupio.. idiotycznie.. okropnie..
Chce tu wsystkich z miejsca preprosic i Wasze oceny na moj temat byly jak najbardziej sluszne. Poprostu nie ptorafilam ich przyjac z godnoscia.
To kasowanie wpisow na blogu.. Dziecinne.. Juz nic nie wykasuje.
Mam nadieje, ze kotek u nowych wlascicieli czuje sie wspaniale.
Okropnie pewnie zabrzmi fakt, e mam kota.. Moja mala jest z Czempinia. Maly puchaty, bialy, kochany klebuszek. Jesli prypomne sobie jak sie tu laduje zdjecia to Wam ja moge pokazac.
Jescze raz przepraszam.. Spodziewam sie znow negatywnych opinii i besztania. Ale wiem, ze na to zasluguje. Nie bede sie bronic, kasowac wpisow ani nic.
Zachowalam sie karygodnie.
Nie prosze Was nawet o druga szanse bo wiem ze na to akurat nie zasluguje.
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich.

P.S.
Co do piwnicznych kotkow to narazie nic nie wiem blizej, chwilowy brak kontaktu z kolezanka. Jak sie czegos wiecej dowiem to od razu napisze tu informacje.

P.S.II
Przepraszam za brak "z" momentami ale akurat klawiatura mi sie psuje.

HooLi

Od: Wto lis 15, 2005 15:58

Post » Pon gru 12, 2005 23:05

Witaj ponownie..

Mam nadzieję, że tym razem piszesz szczerze.. I prawdę.. I że wyciągnęłaś wnioski z całej tamtej historii..

Będę Cię uważnie czytać.. :twisted: Jak dotychczas..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon gru 12, 2005 23:10

Wyciągnęłam wnioski. I to poważnie. Możesz mi prypomnieć jak tu się wkleja djęcia?

HooLi

Od: Wto lis 15, 2005 15:58

Post » Wto gru 13, 2005 1:12

Wejdź tu http://upload.miau.pl i postępuj zgodnie z instrukcją..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto gru 13, 2005 8:55

Bardzo proszę wszystkich, którym zależy na kotach aby zignorowali wszelki posty Hooli. To jest osoba, która uwielbia być w centrum uwagi i uwielbia robić wokół siebie szum. Do tego aby ktoś się nią zainteresował skłonna jest poświęcić kolejnego kotka. Wbrew wszystkim radom i prośbom jakie otrzymała na forum, poszła z mamą i kupiła kota na Sielance, kłamała i krygowała się na forum. Czerpała satysfakcję z faktu że tyle poważnych i uczciwych osób interesowało się tym co ona robi. Hooli ma słaby charakter, jest niepoważna i ZNOWU ma kota. Ja osobiście nie chcę wiedzieć jakim sposobem do niej trafił, nie chcę wiedzieć co dostaje do jedzenie (tamten dostawał resztki z ludzkiego obiadu), nie chcę znać uczuć i przeżyć tej marnej osoby. Hooli mimo tego że ma psa który nie zaakceptował tamtej kruszynki - znowu ma kota. To już 3 kot w tym roku. Pierwsza trikolorka "zniknęła". Jak to powiedziała jej mama "była, była, i nagle zniknęłą. Okna były otwarte ale przecież kot by nie wyskoczył. Pewnie ktoś ukradł bo była ładna". Nie wierzę żeby taka bezmysla osoba jaką jest Hooli nagle się zmieniła. Gdyby tak było to nie miała by następnego kota a już na pewno nie chwaliłaby się tym faktem tutaj na forum. Jej celem znowu jest wzbudzenie zainteresowania. Proszę więc aby tego tutaj NIE DOSTAŁA.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto gru 13, 2005 9:30

sluchajcie o co chodzi z ta dziewczyna?
nie chce sie przypadkiem na cos naciagnac i naciac!!a juz przedewszystkim nie chce aby ktores z maluszkow,ktore za moim posrednictwem mogloby trafic w jej rece?!
Obrazek

bezbarwnosc

Od: Pt gru 02, 2005 10:34

Post » Wto gru 13, 2005 9:34

Wszystkich niezorientowanych zapraszam do bardzo ciekawej lektury:

http://forum.miau.pl/pozna-szukam-triko ... highlight=

:evil: :evil: :evil:

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto gru 13, 2005 9:49

No nie mogę sie powstrzymać.
Oto co sama Hooli napisała o sobie na pewnym portalu randkowym.
Zwrócie uwagę hobby i prace :evil:

Jak wyglądam
MAM CIEMNE WŁOSY BLOND, OK 160 CM WZROSTU I NIEBIESKIE OCZĘTA...A RESZTE WIDAC NA FOTCE ;))) NAJLEPIEJ PRZEKONAC SIE W REALU =D

Ulubione tematy rozmów
PoTrAFiĘ nAwIjAć O WsZyStKiM =P A bądźmy szczerzy uuuuuuuuwielbiaaaaaaam gadać =]

Duże i małe hobby
DuŻo TeGo =P Np. fantastyka, film, muzyka, książki, anime, manga, siatkówka, koszykówka, WETERYNARIA =]

Szukam i wymagam od partnera
SzCzErOśCi =P I żeby potrafił rozmawiac na kazdy temat ze mna =] i był taki jak mój misiek :D czyli od innych niczego nie wymagam :D

Wolny czas spędzam na...
SpOtKaNiAcH zE zNaJoMyMi, NeCiE i WieLu iNnYcH!! =) Najczęściej staram się spotykać z moim misiem lub Ivankiem(moja przyjaciółka) =]

Imprezy, koncerty i wyjścia do klubów
Zdarza mi się w czymś takim uczestniczyć =] Bo za abrdzo kocham tańczyć =]

O pracy
Jestem na to za młoda i za piękna =D ale chcę być weterynarzem =]

O szkole, studiach
KoChAm!!!!!!!!!! =P PrZeRwY =P studia oczywiście muszą być weterynaryjne =] ale takich nie ma u mnie w mieście więc będę musiała emigrować =(

Sport to dla mnie...
WyŁaDoWaNiE eNeRgIi I rOzLuŹnIeNiE =D

Ulubione filmy
Fantasy komedie horrory (tylko jakos nie ma juz takich na ktorych sie boje =P ) sensacje itp =P Constantine, Władca Pierścieni i HiTCH =]

Ulubione książki
wieeeeeeele ich jest =)

Seks to dla mnie...
Każdy wie tyle ile powinien =P Nie możecie wiedzieć wszystkiego =P

Jakie są moje związki
Wszystko się może zdarzyć... =] Mój misiek wie to najlepiej :D Bywam okropna ale chyba nie aż tak bardzo skoro mój aniołek ze mną tyle wytrzymuje =] Czasami mu się dziwię no ale cóż =]
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto gru 13, 2005 9:57

Dlaczego właściwie SPRZEDAŁAŚ tamtego kotka???
po to żeby zaraz wziąć następnego????? :evil: też go sprzedaż?
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Wto gru 13, 2005 10:03

Dziewczyny, ona znowu ma to, czego chciała- jest w centrum zainteresowania :roll:

ZIgnorujmy po prostu, a może warto tą dziewczynę po prostu zbanować?
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Wto gru 13, 2005 10:33

WIECIE CO JESTEM W SZOKU 8O
PRZECZYTAŁAM HISTORIE HOOLI I JEJ KOTKOW I Z PELNA SWIADOMOSCIA STWIERDZAM,ZE TA DZIEWUCHA JEST NIEODPOWIEDZIALNĄ GOWNIARĄ!!!
ONA CHCE ZWROCIC NA SIEBIE UWAGE I PEWNIE KOLEZANKI JA OLAŁY I ZNOWU SZUKA PRZYGÓD NA NASZYM FORUM I PODNOSI NAM CISNIENIE...
PEWNIE JEST BARDZO ZADOWOLONA Z FAKTU,ZE ZNOWU ZACZYNA BYC W CENTRUM ZAINTERESOWANIA

-HOOLI-POSLUCHAJ...MUSISZ DOROSNĄĆ DO TAKIEJ DEZYCJI JAKA JEST ADOPCJA KOTKA(SWOJEJ MAMIE TEZ TO MOZESZ PRZEKAZAC!!!)
PAMIETAJ,ZE NIE SŁOWA LECZ CZYNY ŚWIADCZĄ O CZŁOWIEKU WIEC NA NIC TWOJE PRZEPROSINY!
ZA POL ROKU BEDZIESZ PELNOLETNIA I BEDZIE TO TYLKO SWIADCZYC O TYM,ZE DOWOD JEST TYLKO GLUPIM PAPIERKIEM NIE MAJACYM NIC WSPOLNEGO Z RZECZYWSTYM FAKTEM...
HOOLI JESTES POPROSTU BEZNADZIEJNA
Obrazek

bezbarwnosc

Post » Wto gru 13, 2005 11:42

fuck fuck fuck fuck

takich ludzi sie powinno kastrowac

moderatórzy moga wyciac to co uwazaja za stosowne z tego postu ale mnie własnie roznosi

HooLi mam nadzieje ze na takich ludziach jak ty los kiedys sie odwdzieczy odpowiednio
i tylko to pozwala mi teraz nie wybuchnac
serio modl sie zebym cie nie spotkałą na ulicy bo nie recze za awanture jak ci zrobie

i serio tym razem mam nadzieje ze kłamiesz z nowym kotem i ze twoja matka nie jest tak durna zeby brac nowego
ale zaczynam sie bac ze jednak to moze byc prawdziwe i jednak zwowu macie kota

ja pamietam jak maluch od Holi do mnie trafił to smierdział niesamowicie takie bączki puszczała po jedzeniu które dostawała , tyłka tez nie miała za czystego

o ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam co za debilizm
znowy im pewnie zniknie tego lata jak otworza okna na drugim pietrze w kamienicy , pewnie ktos wejdzie i ukradnie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naprawde chyba zajme sie polityka i bede walczyc o darmowe kastracje nie tylko dla zwierzat :evil: :evil: :evil: :evil:
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Wto gru 13, 2005 11:55

Cześć wszystkim
Znam tamten wątek z listopada, przeczytałam, nóż miałam w kieszeni otwary przez cały czas. Ta dziewczyna pisze te posty i śmieje się w kułak, może nawet ma obok siebie widownię - takich samych bezmózgów jak ona. Faktycznie chyba nie ma żadnego kota - a wklejać może tu co jej się spodoba. Mam podejrzenie, że ona nie tylko na tym forum szalała. To właściwie pewność. :x
Gość

Post » Wto gru 13, 2005 12:05

hmm,wiecie co...mi to tez przeszlo przez mysl,ze ona jest poprostu zwykłą kłamczuchą...
...ale przeciez faktem jest,ze kotka Holi trafila juz do dobrego i odpowiedzialnego domku.
Obrazek

bezbarwnosc

Post » Wto gru 13, 2005 12:11

bezbarwnosc pisze:hmm,wiecie co...mi to tez przeszlo przez mysl,ze ona jest poprostu zwykłą kłamczuchą...
...ale przeciez faktem jest,ze kotka Holi trafila juz do dobrego i odpowiedzialnego domku.

tak kicia trafiła do odpowiedzialnego domu, ale nie dzięki HooLi :evil:
została wykupiona od bezmyślnej :!: matki i córuni, która jakoś niewiele ma do powiedzenia przy swej mamusi :evil:
wole więcej nie pisać, bo krew mnie zalewa i użyje słów, których nie chcę używać :oops:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

[następna]