Albo ja źle widze albo steward z numerem 424, trzymający Migdała, to nasza zinka z forum...

Zinka, przyznaj się...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:OT
Albo ja źle widze albo steward z numerem 424, trzymający Migdała, to nasza zinka z forum...![]()
Zinka, przyznaj się...
emanka pisze:ja tez widzialam Migdalka (chociaz nie wiedzialam ze on - to - on) i stalam gapiac sie jak sroka w gnat i myslalam sobie co to za cuuudna rasa......
emanka pisze:ja tez widzialam Migdalka (chociaz nie wiedzialam ze on - to - on) i stalam gapiac sie jak sroka w gnat i myslalam sobie co to za cuuudna rasa......
emanka pisze:ciekawe co sam zainteresowany sobie myslal widzac bande dwunogich z opuszczonymi szczekami (moze pomyslal ze to jakis nowy gatunek dwunogich)
Mysza pisze:Ale za stwierdzenie że to tabby BRI to sie chyba powinnam obrazić![]()
kropka75 pisze:Mysza pisze:Ale za stwierdzenie że to tabby BRI to sie chyba powinnam obrazić![]()
![]()
![]()
Ty sprawdź dobrze, jak go już w tym nowicjacie wystawisz, co mu tam wpisali.Bo wrócisz do domu i się okaże, że miast europejczyka masz bri.
Mysza pisze:kropka75 pisze:Mysza pisze:Ale za stwierdzenie że to tabby BRI to sie chyba powinnam obrazić![]()
![]()
![]()
Ty sprawdź dobrze, jak go już w tym nowicjacie wystawisz, co mu tam wpisali.Bo wrócisz do domu i się okaże, że miast europejczyka masz bri.
nowicjat jest wyłącznie dla europejczyków
Beliowen pisze:Mysza pisze:kropka75 pisze:Mysza pisze:Ale za stwierdzenie że to tabby BRI to sie chyba powinnam obrazić![]()
![]()
![]()
nowicjat jest wyłącznie dla europejczyków
Ty, Migdal, idz do nowicjatu.
Piekny jestes, bedziesz rasowy.
O.
A wsrod dachowcow zwolni sie miejsce dla miszczunia
Rudy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga1001, Lifter i 155 gości