Przygarnę kociaczka lub koteczkę Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2005 16:07 Przygarnę kociaczka lub koteczkę Warszawa

Witam
Jak w temacie. Kotek nie musi by maleńki, może by i roczny czy dorosły kot, ale nie stary, żeby jak najdlużej był z nami.
Moje marzenie to kociak rudy- biało rudy lub srebrny. Jeśli ktoś ma takie cudo do oddania to poprosze o maile ze zdjeciem. Poproszę także o inne propozycje jeśli macie jakieś ladne kolory.
Ostatnio około 8 miesięcy temu wzielismy kota z ulicy, miał złamaną kośc udowa. Kota wylaczylismy i byl cudny... Wlasciciel mieszkania od ktorego wynajmowalismy mieszkanie nie bardzo byl zachwycony, ale kot byl z nami. Ktoregos wieczoru wracamy do domu a kota nie ma mieszkanie zdemolowane. Okazalo sie ze wlasciciel sie wlamal i zabralk kota i gdzies wyrzucil. Znalezlismy slady krwi:-(
Po miesiacu poszukiwan trafilem tutaj i znalazlem ogloszenie ze ktos chce oddac naszego kota, okazalo sie juz nieaktualne:-( Kocur poszedl do adopcji i koniec. Jedyne pocieszanie ze choc mial rozcieta glowe to przezyl. Wnieslismy sprawe do sadu, zmienilismy mieszkanie i szukamy lokatora jak napisalem powyzej.
Pozdrawiam i prosze o jakies fotki i informacje sms 888302303
Mariusz

ergo

Od: Śro sie 31, 2005 23:31

Post » Pon gru 12, 2005 16:10

Wejdź do "Kociarni" - tam z pewnością jakiś kociak czeka na Ciebie.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pon gru 12, 2005 16:22 Re: Przygarnę kociaczka lub koteczkę Warszawa

ergo pisze:Witam
Jak w temacie. Kotek nie musi by maleńki, może by i roczny czy dorosły kot, ale nie stary, żeby jak najdlużej był z nami.
Moje marzenie to kociak rudy- biało rudy lub srebrny. Jeśli ktoś ma takie cudo do oddania to poprosze o maile ze zdjeciem. Poproszę także o inne propozycje jeśli macie jakieś ladne kolory.
Ostatnio około 8 miesięcy temu wzielismy kota z ulicy, miał złamaną kośc udowa. Kota wylaczylismy i byl cudny... Wlasciciel mieszkania od ktorego wynajmowalismy mieszkanie nie bardzo byl zachwycony, ale kot byl z nami. Ktoregos wieczoru wracamy do domu a kota nie ma mieszkanie zdemolowane. Okazalo sie ze wlasciciel sie wlamal i zabralk kota i gdzies wyrzucil. Znalezlismy slady krwi:-(
Po miesiacu poszukiwan trafilem tutaj i znalazlem ogloszenie ze ktos chce oddac naszego kota, okazalo sie juz nieaktualne:-( Kocur poszedl do adopcji i koniec. Jedyne pocieszanie ze choc mial rozcieta glowe to przezyl. Wnieslismy sprawe do sadu, zmienilismy mieszkanie i szukamy lokatora jak napisalem powyzej.
Mariusz

straszna historia, to gdzie teraz mieszka Wasz kocurek??
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon gru 12, 2005 16:28

Okropna historia :strach:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Pon gru 12, 2005 16:35

Weźcie moje dwa Bałwanki.
Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek

Pilnie szukają domu. Sa przekochane, słodkie, mruczące, ugniatające
Dowiozę.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon gru 12, 2005 16:37 re

Dzieki za odpowiedzi i komentarze.
Nasz kotek mieszka gdzies na saskiej Kepie gdzie mieszkalismy, wiec wrocil do punktu wyjscia. Slyszalem ze ma sie dobrze, bo to wspanialy kot byl.
pozdrawiam

ergo

Od: Śro sie 31, 2005 23:31

Post » Pon gru 12, 2005 16:48

Scenariusz nastepujący:
adoptujecie kotka, przyzwyczaja sie do Was i Wy do niego. Właściciel mieszkania włamuje się ponownie, wyrzuca kota lub co gorsze wyrządza mu krzywde. Dla mnie jest zrozumiałe , że w obecnej sytuacji mieszkaniowej nie możecie mieć kota w wynajmowanym mieszkaniu. Powinniście kierować się przede wszystkim dobrem zwierzaka - waszego potencjalnego przyjaciela, bo o takim myslicie.

grzegorz162

Od: Wto lis 22, 2005 15:13

Post » Pon gru 12, 2005 17:14

grzegorz162 pisze:Scenariusz nastepujący:
adoptujecie kotka, przyzwyczaja sie do Was i Wy do niego. Właściciel mieszkania włamuje się ponownie, wyrzuca kota lub co gorsze wyrządza mu krzywde. Dla mnie jest zrozumiałe , że w obecnej sytuacji mieszkaniowej nie możecie mieć kota w wynajmowanym mieszkaniu. Powinniście kierować się przede wszystkim dobrem zwierzaka - waszego potencjalnego przyjaciela, bo o takim myslicie.

ergo pisze:Wnieslismy sprawe do sadu, zmienilismy mieszkanie i szukamy lokatora jak napisalem powyzej.
Mariusz
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pon gru 12, 2005 17:40

Ja mam dla Was wspaniałą propozycję! Akurat szukamy domku dla maleńkiej 3-miesięcznej koteczki tricolorki (rudo-biało-czarna). Uciapana kolorkami, maleńka, słodziudka i jeszcze trochę przestrachana. Obecnie mieszka u mnie (w Toruniu), im szybciej znajdzie się dla niej domek, tym lepiej. Może jeszcze dzisiaj będą fotki, to od razu je tu wrzucę. Pozdrawiam, Ola

Ps. Czy bierzecie pod uwagę adopcję takiej koteczki?
Jest bardzo podobna do Tosi z mojego podpisu, ale ma więcej białego ;)
Ostatnio edytowano Wto gru 13, 2005 19:11 przez dronusia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Pon gru 12, 2005 19:46

Parę tygodni temu miałem info o rudym kocurku imieniem Rudolf, ze schroniska w Korabiewicach. Był dorosły, ale chyba 2-letni, w każdym razie - młody. Pisano, że bardzo źle znosi pobyt w schronisku, chudnie itp. Widziałem zdjęcie - uroczy! Jak znajdę namiar, podam Wam na PW. Wy też szukajcie, bo te Korabiewice gdzieś w necie chyba są?

KT

Koci Tata

Od: Pt wrz 24, 2004 13:04

Post » Pon gru 12, 2005 20:08

Kotek , ktorego mam nie jest ani rudy ,ani srebrny..Jest zwyklym tygryskiem.... do tego nie widzi na jedno oko. Ma ok roku i jest najukochanszym przytulaskiem. MOze chwyci wasze serca?
POnizej podaje link , gdzie jest jego zdjecie.
http://forum.miau.pl/1-vt35916.html?pos ... sc&start=0

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

Post » Pon gru 12, 2005 20:24

Mam takie cudo:
Obrazek

Ma 5 m-cy i jest bardzo nieufna. Potrzeba duzo dużo czasu aby sie oswoiła.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto gru 13, 2005 7:41

W Swarzędzu koło Poznania jest piekna biało srebrna Koteczka 8 miesięczna Śnieżynka
Obrazek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto gru 13, 2005 7:43

Albo w tym watku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36326 Mamusia Amelka biało ruda i jej maleństwa. Śliczne!!!
Obrazek
w Poznaniu.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto gru 13, 2005 10:21

W Cichym Kącie mam adoptowaną wirtualnie Sylwię- srebrną dorosłą ale młodą! koteczkę. Płącę na nią pewną kwotę pieniążków i chciałabym jej znaleźć dom. W końcu to mój wirtualny kot :D
Została przynisiona w lipcu do lecznicy przez karmicielkę do.... uśpienia :( Lekarz jej nie uśpił i trafiła do azylu. Na początku nieufna po 4 misiąsach dała się wziąć na ręce i pogłaskac. Postanowiła zaufać ludzi. Na początku to na pewno nie będzie kot-przytulak, ale jak już przekona się, że ten nowy dom, to jej dom... To będzie z niej wspaniały koci towarzysz
http://upload.miau.pl/1/37820.jpg
http://upload.miau.pl/1/28726.jpg
http://upload.miau.pl/1/21994.jpg
http://img281.imageshack.us/img281/4760 ... wia8ag.jpg

Syliwa jest w Tarnowskich Górach, a tam do azylu jeździ regularnie ryśka mieszkająca w Krakowie. ja będę w Krakowie na Święta. Mogłabym ją 26 zabrać do W-wy.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[następna]