ŚLICZNA PORZUCONA KOTKA SZUKA DOMU!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2005 11:11 ŚLICZNA PORZUCONA KOTKA SZUKA DOMU!

Szukam domu dla szaro białej dwuletniej kotki. Znalazłam ją na jednym z lubelskich osiedli. Została wyrzucona z domu, gdy zaszła w ciążę. Pod balkonami wiodła ciężki żywot, gdyż dzieci zabierały jej młode i bawiły się nimi, w wyniku czego zostało zamęczone 4 kociaki. Zabrałam 2 (jeszcze ślepe) które ocalały i ich matkę. Maluchy teraz są już w nowym domu, ale nikt nie chcę wziąć matki :( Mam w domu juz dwie kocice i psa i nie mogę dać sobie rady z 3 kotką. Ponadto jedna z moich kotek ma raka w zaawansowanych stadium i bardzo źle znosi obecność nowej kociczki w domu...Weterynarz powiedział, że gdy nie zabirę z domu nowej kotki, to staruszka zdechnie :cry: Kotka jest bardzo sympatyczna, garnie się do luidzi, uwielbia pieszczoty. Po wykarminiu młodych wysterylizowałam ją. Proszę o pomoc!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2005 12:22 przez masza4, łącznie edytowano 1 raz

masza4

Od: Nie gru 04, 2005 12:58

Post » Pon gru 05, 2005 11:25 Re: ŚLICZNA PORZUCONA KOTKA SZUKA DOMU!

masza moze wrzuć jakieś zdjeice kotki.. łatwiej bedzie szukać jej domu.. pomyśl tez moze o ogłoszeniu na allegro.. papierowe ogłoszenia też sie sprawdzają :) Trzymam kciuki za dom!
Gość

Post » Wto gru 06, 2005 20:15

do góry
q