Szczęściarz - zdj.str.7 (po amputacji)Nowy domek już jest!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2005 8:49

Idziemy do weta na zabieg.
Muszę coś wymyślić bo Szczęściarz budzi mnie regularnie w środku nocy na mizianie, to bardzo miłe ale ja wstaje wcześnie rano i jestem nieprzytomna. Najprościej byłoby zamykać drzwi ale przecierz nas nie ma cały dzień w domu i on chce sie nami nacieszyć. Poza tym przegania moje kocice kiedy do mnie podchodzą. On myśli ze jestem jego własnością :lol: One za to w odwecie załatwiają sie do jego kuwety :smiech3:
Obrazek
Obrazek
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

Od: Czw lis 24, 2005 9:04

Post » Wto gru 06, 2005 7:48

Po nowy domek do góry kociaku :catmilk:
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

Post » Wto gru 06, 2005 11:05

Do góry, Szczęściarzu, do szczęśliwego domku.
Moje koty za TM: Gaja - 4 lata; 21.09.2009 Bobik - 8 lat; 16.08.2018 Myszka - 14,5 lat; 17.01.2020 Szymek - 19 lat; 07.05.2021 Kuba - 17 lat; 28.03.2022

Koty z Opola pod moją wirtualną opieką: Skarbinka - 16.02.2010 Maskotka - 22.10.2010 Fatimka - 01.11.2010 Irenka - 29.06.2012
Roki - 16.08.2012
Henio ze Szczecina - lipiec 2022
Bibi - 17.08.2022

Szymkowa

Od: Pon lis 21, 2005 17:06

Post » Wto gru 06, 2005 14:19

Wet mówi, że jeszcze trzy zabiegi i jak nie będzie widać poprawy to trzeba bedzie łapkę amputowac :cry: :cry: :cry:
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

Post » Wto gru 06, 2005 18:36

Szczęściarz na górę

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Wto gru 06, 2005 21:20

za wypasny domek dla szczesciarza trzymam kciuki :ok:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro gru 07, 2005 12:25

Po domek kociaku :ok:

PRZYSTOJNY kocur jeszcze do wziecia

Obrazek

Obrazek
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

Post » Śro gru 07, 2005 22:51

rozczula mnie ta jego lapka...
nie boli go to??
biedaczek... biedniutki maly kotecek :(
niech ktos go pokocha...
DOMKU!!!
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Czw gru 08, 2005 7:43

covu pisze:rozczula mnie ta jego lapka...
nie boli go to??
biedaczek... biedniutki maly kotecek :(
niech ktos go pokocha...
DOMKU!!!

Właśnie w tym problem że go nie boli :cry: , jak by go bolała to by ja jakoś chronił przed urazami a ja już bym sie postarała łapkę wyleczyć. On w tej łapce wcale nie ma czucia :cry: :cry: :cry: Jeśli stan łapki się nie polepszy po zabiegach u weta i rehabilitacji domowej to w przyszłym tygodniu łapki juz nie będzie :placz:
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

Post » Czw gru 08, 2005 21:48

cześć, jestem koleżanką Jowity i mam najlepszą wiadomość na świecie-

SZCZĘŚCIARZ ZNALAZŁ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zabiera go moja kuzynka, jest kochającą i odpowiedzialną osobą, bierze go bez względu czy będzie miał łapkę czy nie, ona chce go beinteresownie pokochać, dać mu dom na jaki zasługuje, a jednak ma szczęście :D

pozdrawiam Was wszystkich, miłośniczka kotów- Ania
Gość

Post » Czw gru 08, 2005 21:58

Anonymous pisze:cześć, jestem koleżanką Jowity i mam najlepszą wiadomość na świecie-

zabiera go moja kuzynka, jest kochającą i odpowiedzialną osobą, bierze go bez względu czy będzie miał łapkę czy nie, ona chce go beinteresownie pokochać, dać mu dom na jaki zasługuje, a jednak ma szczęście :D

Aniu - to najlepsza wiadomość dzisiaj!! :D :D :D :dance: :dance2:

Mam nadzieję, że Szczęściarzowi bedzie szczęście nadal sprzyjało i uda się także ocalić łapkę :ok:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Czw gru 08, 2005 22:12

mircea pisze:
Anonymous pisze:cześć, jestem koleżanką Jowity i mam najlepszą wiadomość na świecie-

Aniu - to najlepsza wiadomość dzisiaj!! :D :D :D :dance: :dance2:

Mam nadzieję, że Szczęściarzowi bedzie szczęście nadal sprzyjało i uda się także ocalić łapkę :ok:

boziu kochany jak ja sie ciesze strasznie :D

to waspaniala wiadomosc!!!
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Czw gru 08, 2005 22:29

ja też się strasznie cieszę bo już zaczęłam tracić nadzieję- dałam ogłoszenie na allegro, porozwieszałam w sklepie, u mnie wpracy, na poczcie i nic ale w końcu się udało, jestem strasznie szczęśliwa tym bardziej, że jest to osoba, którą znam, będę miała cały czas wiadomości o nim, ja będę go widywać i Jowita oczywiście też jeżeli tylko będzie chciała choć jestem pewna, że tak bo jak z nia dzisiaj rozmawiałam, to od razu zastrzegła sobie, że chce mieć możliwość odwiedznia Szczęściarza, a odnośnie łapki to jak się nie uda to trudno, sama miałam kota, który iał niesprawną łapkę i w niczymmu to nie przeszkadzało, niestety niedawno odszedł [*] zostały mi jeszce dwa koty i pies, ale bez faziego jest bardzo smutno, ale i takbardzo się cieszę, że innym kochanym stworzonkom się udaje i dostają to na co w pełni zasługują
Ania
Gość

Post » Czw gru 08, 2005 22:36

cieszę się bardzo, że istnieje takie forum, Wy jesteście cudowni i macie wielkie serducha ale jest tu tyle kociego nieszczęścia, że mam łzy w oczach, przecież one na to nie zasługują, to niesprawiedliwe.......
Ania
Gość

Post » Pt gru 09, 2005 8:08

Witam !
DOBRE WIEŚCI Szczęściarz znalazł dom ! :ryk: :1luvu: :dance2: :love:
Będzie mieszkał we Wrocławiu i będę mogła go w każdej chwili odwiedzać. Jestem naprawdę szczęśliwa. Dziś ide znów do weta i zobaczymy jak bedzie. Pojedzie do nowego domu po ewentualnym zabiegu i oczywiście jak wydobrzeje. Cieszę się tak badrzo ze aż mi tchu brakuje. Pozdrawiam i myślę , że tym razem to będzie kochający domek na całe kocie życie.

Chciałam podziękowac Wszystkim którzy podtrzymywali mnie na duchu i nie dali stracić nadzieii
:love: :s3: to najlepszy prezeny na Święta
Ostatnio edytowano Pt gru 09, 2005 11:36 przez Jowita-75, łącznie edytowano 1 raz
Jowita z Wrocławia

Obrazek

Mimi i Ninka

Jowita-75

[poprzednia][następna]