Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ios pisze:
nie rozumiem, czemu nie znajac mnie wydajesz od razu taka opinie. Nie, nie szukam kota po to, zeby go na drugi dzien wyrzucic na ulice czy podrzucic do schroniska. Szukam takiego jaki mi odpowiada, _jesli_ by sie okazalo po miesiacu czy dwoch ze mimo wszystko nie moge miec kota, to mam komu go oddac. Zreszta w sumie kota od kogos, kto wydaje bezpodstawnie tego typu opinie wcale bym nie chciala - podobno zwierzeta czesto maja cechy wlasciciela, a ja chcialam kotka o dlugim wlosie a nie duzej zlosliwosci
eurydyka pisze:a moja prywatna prosba do forumowiczow, starajmy sie nie skreslac kogos z listy potencjalnych przyszlych opiekunow tylko dlatego, ze ma wiecej ograniczen niz ktos bez alergii i ze odwazyl sie o nich otwarcie powiedziec. taka osobe trzeba po prostu potraktowac inaczej, wziac pod uwage ryzyko alergii a nie od razu zniechecac do kota i do naszego forum, gdzie mozna sie wiele ciekawych i waznych rzeczy o kotach dowiedziec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości