Cyryl szuka domku Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2005 16:07 Cyryl szuka domku Szczecin

Cyryl jest kociakiem domowym. Ma białe łapki, brzuszek i dół pyszczka, reszta jest szara pręgowana klasycznie - czyli tak jak u większości typowych dachowców, ma tez troszkę beżowego odcienia w swoim futerku. Oczy ma zielone zawsze uśmiechnięte i ciekawe świata.
Ma 16 tygodni. Obecnie mieszka w Szczecinie.
Urodził się latem wraz z trójką rodzeństwa, na wsi, na Kaszubach, urodził się jako pierwszy. Zdążyło się tak,że byłyśmy tam właśnie z siostrą na wakacjach i stąd wiemy dokładnie, kiedy się urodził. Mama jego była kotem domowym wychodzącym, tata kocurem mieszkającym przy gospodarstwie rolniczym.
Niestety wkrótce jego mama wpadła pod samochód i zmarła:( Kociaki zostały same, na wsi nie miał, kto się nimi w pełni zająć. Więc zapadła decyzja i siostra pojechała po maluchy. Wszystkie noszą imiona na literkę C. Odkarmiłyśmy je, pięknie wyrosły:) są w pełni zdrowe, pod dobra opieka weterynaryjną, posiadają książeczkę zdrowia, są odrobaczone, szykują się do ostatniego szczepienia. Nauczone czystości - korzystają z kuwetki, grzecznie znoszą wszelkie czyszczenia oczków, nosków, uszków,obcinanie pazurków, nawet kąpiel. Nauczone są dobrego zachowania i są w pełni ufne do ludzi.

Cyryl jest zdrowym zadbanym chłopczykiem o wspaniałym charakterze. Zawsze wesoły, przytulasty,najbardziej chętny do miziania, zabawy i wspólnej drzemki z rodzeństwa. Prześlicznie "świergota", i często włącza swój traktorek do mruczenia i wtula się w któregoś z domowników.
Niestety musimy poszukać dla niego domku:( Siostra z rodzicami mieszka w bloku i niestety z nim zostaną tylko dwa kociaki. Ja już tez posiadam dwa. Dlatego szukamy bardzo dobrego człowieka, który pokocha Cyrusia tak jak my, da mu ciepły domek, jedzonko i zadba o niego. Szukamy kogoś z okolic Szczecina, kto szuka zdrowego, (co niestety obecne jest rzadkością) kociaka typowo do domu, bo niestety wychowanie przez ludzi sprawiło,że Cyruś nie poradziłby sobie jako kot wychodzący. Zresztą zapowiada się na typowego kanapowca z opcją spacerów w szelkach (które zresztą bardzo lubi:))
Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy na adres anda775@tlen.plMogę przesłać zdjęcia
Ania

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

anta

Od: Śro cze 01, 2005 17:25

Post » Wto lis 29, 2005 19:22

Śliczny marmur z białym :)
Kciuki za imiennika mojego Cyryla :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob gru 03, 2005 9:30

Cyrylek nadal czeka na domek i kogoś kto go pokocha :(

anta

Od: Śro cze 01, 2005 17:25

Post » Sob gru 03, 2005 12:20

Prześliczny kocurek - podajcie przepis na przekonanie męża! Stuka się w głowę jak mówię o trzecim kocie. Wyczerpałam już wszystkie dostępne mi argumenty!

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56