BARDZO POTRZEBNY DOM DLA KOTA FILEMONA!!!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2005 19:56

To ja też poproszę filmik:
Amy13@op.pl :D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Nie lis 06, 2005 21:16 BArdzo bardzo Potrzebny dom dla FILEMONA!!!!

Wczoraj i dzis byłam u Filemona z moją córeczką i siostrą. Nie mogę codzienne bo mamy 50 km do Niego :( Dziś był smutny i chciał na ręce jak nigdy!!! Męczy go klatka ponieważ nie potrafi w klatce załatwić się do kuwety. Załatwił się pięknie człapając nieporadnie ( a był problem bo kilka dni sie nie załatwiał ), w momencie kiedy kuweta stała na podłodze! On marnieje w tej klatce i jest przez to mało samodzielny. Grzebał piasek ta złamaną łapka tak nieporadnie że serce Pękało!!!
Edyta100

Post » Pon lis 07, 2005 12:18

I fruniemy do góry :D

Wczoraj była u mnie koleżanka Edyty - Ela i jak opowiadała o Filemonie, to oczy jej błyszczały, zatem to musi być bardzo urokliwy kot.
Jest ponoć bardzo dużym przytulakiem i bardzo, bardzo chce być kochany.
Ktoś mógłby mieć naprawdę prawdziwego przyjaciela, bo jak się z oowieści zorientowałam, Filemon bardzo tęskni za wielkim szczęściem jest dobroć i miłość swojego człowieka.
Gość

Post » Pon lis 07, 2005 12:30

I tak to administrator nauczy mnie nawyku logowania.

Do powyższego, może zatem ktoś da się na stałe przygarnąć przez Filcia, choć i to, że jest domek tymczasowy to super.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon lis 07, 2005 14:26

domek tymczasowy jest i to bardzo bardzo dobry, tylko ze tranport to problem... choc do warszawy w weekend bo ktos sie juz oferowal ze do gdanska zabierze juz z wawy w weekend, mam nadzieje ze to aktualne...

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pt gru 02, 2005 22:10

do góry
Gość

Post » Sob gru 03, 2005 12:30

I co się dzieje z Filemonkiem?
Pojechał?
Jak się czuje?
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09