ezynka pisze:A ma bratowa może stronę www żyby poczytać i popatrzeć na pięknoty?
Alterhouse

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:ezynka pisze:A ma bratowa może stronę www żyby poczytać i popatrzeć na pięknoty?
Alterhouse
mirka_t pisze:Kolejne zdjęcia z życia rodzinnego moich kotów. Fascynują mnie konfiguracje i pozycje jakie przyjmują podczas snu.
mirka_t pisze:Kobieta ma 22 lata i małe dziecko. W domu mieszkają łącznie z dzieckiem 4 pokolenia i widać, że się nie przelewa. W kuchni była persopodobna szylkretka. Kobieta powiedziała, że to jej nowa kotka. Widać, że była zaniedbana zanim trafiła do tego domu, bo była chuda i miała braki w rozczesanym już futerku. Łatwo się domyślić, po co ta kotka. Kizia miała w pokoju miseczki z suchym jedzeniem i wodą. Była też kuweta ze zwirkiem. Zapytałam czy myślała kiedyś o wysterylizowaniu kotek. Odpowiedziała krótko, że nie. Mam zamiar korespondować z tą panią i poruszyć temat rozmnażania nierasowych kotów.
Iśka pisze:...Dziunia na kanapie wsród kotów to jest dopiero delicja( jak ona może zdzierżyć to liczne kocie stado, czy ona aby na pewno jest psem???).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości