Pozwolę sobie wkleić to co napisała Małgosia na innym wątku bo to ta sama osoba, dla której szukam kotka w tym wątku

.
"Witam,
nie ukrywam, ze jestem tu po raz pierwsz. Namiary na strne otrzymalam od przesypatycznej Pani na wystawie kotow w Poznaniu. Szukam dla siebie kota, koniecznie czarnego kocura- jak najmlodszego!!! Mam w domu 10 psow i jedna kotke, wiem, ze malego zaakceptuja bez problemu - tak bylo tez z nasza ukochana Toudi. Dlatego prosze o kontakt kogos kto takie stworzonko posiada. Jednak jest jeden problem- zwierze musi byc zdrowe- nie wyplywa to z niecheci do schorowanych zwierzakow, absolutnie. Jednak jak wspomnialam mam 10 psow, ktore mieszkaja z nami w domu i nie moge sobie pozwolic na zarazenie ich czymkolwiek, tym bardziej, ze w domu jest dziecko. Jestem w stanie zapewnic kociakowi duzo milosci, pysznego jedzonka i opieke weterynaryjna, ale to pierwsze chyba ma najwieksze znaczenie.....Moge odchowac tez calkiem mlodego kociaka- Toudi przyszla do nas jak miala okolo miesiaca. Pamietam, ze byla tak zapchlona, ze po zastosowaniu preparatu siedzialam z nia ponad 3 godziny w samochodzie i wciagalm z niej pchly- naliczylam 67....
Niestety nie moge , ze wzgledu na psy, zaadoptowac kilkumiesiecznego kota , mimo, ze dostalam dwie takie propozycje, nie moge ich stresowac- kotow rzecz jasna. Jesli ktos chce sie pozbyc malego czarnuszka, polecam sie. Pozdrawiam Goska"