Moderator: Estraven
Olinka pisze:No to ja wpadnę do Piwnicy Murnej, żeby odebrać kalendarz!
salma75 pisze:Olinka pisze:No to ja wpadnę do Piwnicy Murnej, żeby odebrać kalendarz!
Olinka, a kto Cie stamtąd wypuści, hę??

Olinka pisze:salma75 pisze:Olinka pisze:No to ja wpadnę do Piwnicy Murnej, żeby odebrać kalendarz!
Olinka, a kto Cie stamtąd wypuści, hę??
O tym nie pomyślałam!
Utknę tam najwyżej na wiele długich nocy i dni...
I będę się świetnie bawić!
Ania z Poznania pisze:Będe i na wystawie i na spotkaniu, pewnie odbiorę na wystawie.
Salma 75, jeśli nie będziemy balować do białego rana, kiedy to komunikacja przestanie być problemem, to cię z Olinką odprowadzimy na jakiś środek lokomocji - chyba jakieś pociągi też do Lubonia jeżdżą?
Do zobaczenia!
salma75 pisze:Ania z Poznania pisze:Będe i na wystawie i na spotkaniu, pewnie odbiorę na wystawie.
Salma 75, jeśli nie będziemy balować do białego rana, kiedy to komunikacja przestanie być problemem, to cię z Olinką odprowadzimy na jakiś środek lokomocji - chyba jakieś pociągi też do Lubonia jeżdżą?
Do zobaczenia!
Tylko czy Olinka o tym wie, że będzie mnie odprowadzać??
Bo jak nie, to sama Aniu to zrobisz
Pociąg odpada - ze stacji w Luboniu mam do domu hektar!
Ania z Poznania pisze:salma75 pisze:Ania z Poznania pisze:Będe i na wystawie i na spotkaniu, pewnie odbiorę na wystawie.
Do zobaczenia!
Tylko czy Olinka o tym wie, że będzie mnie odprowadzać??
Bo jak nie, to sama Aniu to zrobisz
Pociąg odpada - ze stacji w Luboniu mam do domu hektar!
Olinka jeszcze o tym nie wie, ale się dowie![]()
To już lepiej zorientuj się jak jeżdżą autobusy...
salma75 pisze:No to Olinka mnie nie odprowadzi, bo jej nie będzie...
Olinka pisze:salma75 pisze:No to Olinka mnie nie odprowadzi, bo jej nie będzie...
Mnie nie będzie?
Jak to?
Dlaczego?
salma75 pisze:Olinka pisze:salma75 pisze:No to Olinka mnie nie odprowadzi, bo jej nie będzie...
Mnie nie będzie?
Jak to?
Dlaczego?
Olinka, skarbie, będziesz??????
Od osób trzecich wiem, że nie....
Będziesz, prawda, powiedz, że będziesz...please...
Tylko jeszcze powiedz o której mniej więcej.....
mircea pisze:salma75 pisze:Olinka pisze:salma75 pisze:No to Olinka mnie nie odprowadzi, bo jej nie będzie...
Mnie nie będzie?
Jak to?
Dlaczego?
Olinka, skarbie, będziesz??????
Od osób trzecich wiem, że nie....
Będziesz, prawda, powiedz, że będziesz...please...
Tylko jeszcze powiedz o której mniej więcej.....
To ja jestem te "osoby trzecie"![]()
Myślałam, że Olinka będzie swoich kotów pilnować, żeby jakoś przeżyły tę wspaniałą noc w sześcioro, ale jak woli imprezować całonocnie, to trudno
Moje koty mają i tak przewagę (nie liczebną wprawdzie, ale wagową na pewno)
![]()
![]()
A tak serio: Olinka - idź po te kalendarze, bo sama jestem ciekawa jak wyglądają
salma75 pisze:O dzięki Ci Mircea!!!![]()
Dzięki, że wypuściłaś Olinkę!
Olinko, a na wystawę nie zajrzysz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 44 gości