Ja tez jestem za 14 stycznia,bo jestem wtedy w miescie:))
Ps. Marchewke to ja sprowadzilam do fundacji a wczesniej przez pierwsze 2 dni siedziala z maluchami u mnie w pokoju i biegaly po mnie w nocy... :twisted: Rowniez chetnie Cie poznam!!:))
Moderator: Estraven
D! pisze:Ja tez jestem za 14 stycznia,bo jestem wtedy w miescie:))
Ps. Marchewke to ja sprowadzilam do fundacji a wczesniej przez pierwsze 2 dni siedziala z maluchami u mnie w pokoju i biegaly po mnie w nocy...Rowniez chetnie Cie poznam!!:))
Aga 995 pisze:D! pisze:Ja tez jestem za 14 stycznia,bo jestem wtedy w miescie:))
Ps. Marchewke to ja sprowadzilam do fundacji a wczesniej przez pierwsze 2 dni siedziala z maluchami u mnie w pokoju i biegaly po mnie w nocy... :twisted: Rowniez chetnie Cie poznam!!:))
Moja Marchewe:))) mojego prawie rasowego kota miałas w domu? no to musimy sie poznac
D! pisze:Aga 995 pisze:D! pisze:Ja tez jestem za 14 stycznia,bo jestem wtedy w miescie:))
Ps. Marchewke to ja sprowadzilam do fundacji a wczesniej przez pierwsze 2 dni siedziala z maluchami u mnie w pokoju i biegaly po mnie w nocy...Rowniez chetnie Cie poznam!!:))
Moja Marchewe:))) mojego prawie rasowego kota miałas w domu? no to musimy sie poznac
TAK:)Ja i jej 3 dzieciakow,przez dwa dni w pokoju 9m2. Rok temu trafily do mnie w dzien swiat Bozego Narodzenia. Najciezej bylo w nocy...![]()
Przyjezdzaj,przyjezdzaj i do zobaczenia w styczniu:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości