szukamy kot - kotka do pól roku lub ciut wiecej - poznan

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2005 16:38

magija niezalog

Post » Czw lis 24, 2005 22:08

a swoją drogą mniej zależy od kota i dziecka a więcej od rozsądku rodziców.ja mam 2 dziewczyny przeraźliwie ruchliwe(5 i 4 lata) i kota i dogadują się tak jakby razem miauczeli raz się gryzą (kot dzieci)raz głaszczą, raz karmią : kotek dzieciom myszki przynosi(prawdziwe niestety),dzieci kotu jogurt łyżeczką na zasadzie:raz kotek jogurt z łyżeczki, raz marysia jogurt z łyżeczki(tej samej).mam tylko nadzieję,że jej nie zaszkodzi bo od urodzenia ze zwierzakami się wychowuje

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Pt lis 25, 2005 7:41

Ja mam kontakt z panią co zgarnęła z działek koteczkę z trzema kociakami kociaki teraz około 8 tygodni kocurek czarno biały i 2 koteczki tygryski srebrne prękuski takie wiskasowe. Oswojone kuwetkowe są juz u tej pani od 4 tygodni. Mamusia kociaków tez do wzięcia.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt lis 25, 2005 8:36

Mam trzy kocurki dwumiesięczne, urodzone w domu, przyzwyczajone do człowieka, dwa to tygryski , jeden biało-szara kuleczka. Kotki są czyste, inteligentne, omruczane, szukają domku, ich siostrze się udało ma świetny dom. Mieszkam w Poznaniu kotki do obejrzenia o każdej porze.

Kaśka7

Od: Pt lis 18, 2005 12:01

Post » Pt lis 25, 2005 9:38

Kaśka7 pisze:Mam trzy kocurki dwumiesięczne, urodzone w domu, przyzwyczajone do człowieka, dwa to tygryski , jeden biało-szara kuleczka. Kotki są czyste, inteligentne, omruczane, szukają domku, ich siostrze się udało ma świetny dom. Mieszkam w Poznaniu kotki do obejrzenia o każdej porze.

a czemu one sie urodziły w domu ?
przygarnełas juz ciezarną kotkę czy rozmnozyłas ?
Gość

Post » Pt lis 25, 2005 10:11

Mam kota Ediego kastrata. Do towarzystwa przygarnełam kotkę Korbę. Korba jest drobną w tej chwili 7 miesięczną koteczka. Przed wakacjami byłam u weterynarza co zrobic z kotka za moda jeszcze do sterylizacji, weterynarz tak ja zabezpieczył ze teraz mamy małe. Weterynarza juz zmieniłam, ale maluchów nie mogę zatrzymać
Gość

Post » Pt lis 25, 2005 10:17

Ja wiem że kotkę można już przed pierwszą rujka sterylizować około 5 miesiąca życia, więc sie dziwię że wet nie sterylizował 7 miesięcznej kotki.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt lis 25, 2005 11:27

kotka teraz ma 7 miesięcy, a weterynarza zmienilam, po czasie opowiadając o nim dowiedziałam sie od innych ludzi że miał też niewypały co do psów
Gość

Post » Pt lis 25, 2005 11:37

na forum KOTY masz wątek Kocie ABC na górze podklejony. tam jest dział weci polecani. poszukaj jakiegoś w swojej okolicy :)

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Pt lis 25, 2005 11:58

Marinello, w schronisku jest teraz parę kociaków - właśnie podrośniętych, ok.4-5 miesięcznych plus sześć ok. 3-miesięcznych, które sama znalazłam pod płotem schroniska - jednak to jest "stan na dzień" sprzed tygodnia, bo jestem chora i ostatnio byłam tam właśnie w zeszły piątek.
Na temat stanu zdrowia każdego kotka musiałby się na miejscu wypowiedzieć wet, czyli najlepiej byłoby się tam zgłosić we wtorek ( w weekendy go nie ma).
O ile pamiętam, był tam jeden baaardzo zabawowy i przytulasty czarny kotek, ale czy jest nadal, tego nie wiem...

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Sob lis 26, 2005 23:04

A ja mam na działakach dwa kolejne 2 - miesieczne maleństwa. Jesli znajdą domek - lzabieram, lecze je i z wielką radoscią oddaje.
Zdjeci moge jutro przekazac.
A w razie czego słuze pomocą w transporcoe - nawet z Lublina od Kasi D., której kociaki sa naprawde super kochane
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

Post » Czw gru 01, 2005 19:15 CZARNO-CZEKOLADOWY MALUCH

kociak szuka domku. teraz ma okolo 8 tygodni, jest czarny z dwoma bialymi plamkami. przyzwyczajony do kuwetki i podrozy samochodem. jest raczej spokojny i bardzo przyjazny (taki miziak), lubi kocie zabawy i wylegiwanie sie w lozku :) mojego 2- letmiego kuzyna przyjal raczej obojetnie (nie bylo skakania ani drapania pazurkami). zdjecia moge wyslac na priwa albo prosze zajrzec na moj watek : CZARNO-CZEKOLADOWY MALUCH SZUKA DOMU. POZDRAWIAM! :)
"Jesteśmy niebem dla księzyca".
G. Bruno

Bajka :)

Od: Wto lis 08, 2005 20:53

Post » Czw gru 01, 2005 19:54

W schornisku w Swarzędzu są cztero miesięczne kociaki z wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35429
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw gru 01, 2005 19:57

Ja polecam tego pana ma ok.5-6 miesięcy:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35535
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt gru 02, 2005 23:28

Halo, ja tez sie przypominam.
FELUS MALUTKI - jest bardzo spokojny i tak bardzo potrzebuje domu.
Dowiozę wszędzie nawet do Chin.
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

[poprzednia]