Warszawa Saska Kępa koteczka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2005 15:02 Warszawa Saska Kępa koteczka

czarnobiala koteczka okolo4-5 miesieczna przyszla do znajomych na działkę i weszła jednemu pod kurtkę, więc wzięli do domu, ale nie moga zostawić, chcą zawieżć na Paluch, szukam przechodniego domu lub na stałe, kotka właściwie nic nie robi tylko sie cały czas przytula, nie boi sie odkurzacza itpodobnych rzeczy, chyba komuś uciekła, a może tylko wyszła na spacer bo tam są jakieś domki mieszkalne, może niepotrzebnie ja zabrali, ale nie ma co gdybać , narazie wiem tylko tyle
emilka_aklime

Post » Pon lis 21, 2005 18:38

:x
Gość

Post » Pon lis 21, 2005 20:57

Schronisko to jedno z najgorszych rozwązań.
Jeżeli kotka została zabrana z działki, to trzeba jej teraz wszelkimi sposobami szukać domu. Tu na forum, ale też w innych miejscach, poprzez gazety, lecznice, sklepy zoo. Ogłoszenia ze zdjęciem i poruszającym opisem, pdkreślającym zalety kotki. Dobrze byłoby nauczyć ją korzystania z kuwety, to zwiększa szanse na znalezienie nowych opiekunów.

Trzeba by też w okolicy działek porozwieszać ogłoszenia ze zdjęciem o tym, że znaleziono kotkę, może zgłosi się dotychczasowy opiekun.

Jaga_17

Od: Czw wrz 22, 2005 17:45

Post » Wto lis 22, 2005 15:33

I co z koteczką?

Jaga_17

Od: Czw wrz 22, 2005 17:45

Post » Wto lis 22, 2005 18:22

okazuje sie że ma okolo 2 miesiecy, zdjec jeszcze nie mam, czekam na info
Gość

Post » Czw lis 24, 2005 22:11

kicia pojechała do dobrego domku :P
Gość