Catrina pisze:
Marinello zaczniemy chodzić na imprezy żeby poznać jak najwięcej osób. Będziemy udawać że to na podryw a potem podstępnie będziemy wyadoptowywać koty![]()
to jest genialny pomysł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catrina pisze:
Marinello zaczniemy chodzić na imprezy żeby poznać jak najwięcej osób. Będziemy udawać że to na podryw a potem podstępnie będziemy wyadoptowywać koty![]()
marinella pisze:Catrina pisze:
to jest genialny pomysłnie wiem co tz nasze na to , ale w imie dobrej sprawy niech nie marudza, w koncu dla przyjemnosci po knajpach nie bedziemy łazic ...
![]()
![]()
marinella pisze:Catrina pisze:
to jest genialny pomysłnie wiem co tz nasze na to , ale w imie dobrej sprawy niech nie marudza, w koncu dla przyjemnosci po knajpach nie bedziemy łazic ...
![]()
![]()
Ania Z pisze:
Marinnello a Ty to jesteś moim adopcyjnym idolem![]()
:
marinella pisze:Ania Z pisze:
Marinnello a Ty to jesteś moim adopcyjnym idolem![]()
:
oj tam , gdzie mi do KasiD , Ryski czy Eve69
marinella pisze:ja nie wiem kto go tego nauczył , bo na poczatku tego nie robił -sępi o jedzienie , bardzo natretnie i natarczywie![]()
![]()
![]()
![]()
marinella pisze:Gucio ma grzyba , jedna plama na uchu druga przy nodze
nasz dropsio tez ma dwie plamy , przy uchu i przy pyszczku
jestesmy w trakcie leczenia obu panów
safiori pisze:Przepraszam że nie na temat ale muszę powiedzieć olinka twoje kociaki są takie świąteczne a Niedźwaiadka z tą gwiazdą cuuudo!!!! .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości