Czaniutki Tamlin dostal domek na gwiazdke :))))))))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2005 18:25 Czaniutki Tamlin dostal domek na gwiazdke :))))))))))))))

Kocurek ma śliczne czarne, czasem czekoladowe futerko; jest malutki- ma dopiero 6 tygodni. Jest przyzwyczajony do kuwetki, chetnie je (nie jest wybredny:)), nie obraza sie gdy zostaje w domku sam na kilka godzin. Jest przytulaskiem i rozrabiakiem, uwielbia zabawy z ludzmi. Ma swoją kuwtkę,zwirek do niej i miseczke. Został zabrany ze schroniska z nadzieją na znalezienie mu ciepłego o kochającego domu. Ja bardzo chciałabym go zatrzymać ale nie moge :( Jeśli ktoś chce - prześle zdjęcia na maila. CZY NIE CHCIAŁBYŚ ABY MAŁA CZARNA SZCZĘSLIWA PRZYTULINKA MRUCZAŁA CI DO UCHA?
Ostatnio edytowano Pt gru 23, 2005 15:39 przez Bajka :), łącznie edytowano 2 razy
"Jesteśmy niebem dla księzyca".
G. Bruno

Bajka :)

Od: Wto lis 08, 2005 20:53

Post » Wto lis 15, 2005 21:44

hop maleńki. do góry.. Bajka, masz może jakieś fotki? będzie łatwiej znaleźćdomek
:)

julijka

Od: Czw paź 20, 2005 19:11

Post » Wto lis 15, 2005 21:49 fotki czarno-czekoladowego Tamlina :)

Mam fotki ale nie wiem jak zamiescic :? są za duże, nie umiem zmniejszyc - dlatego podalam ze chetnie wysle na email.
G. Bruno

Post » Czw lis 17, 2005 19:53

up
"Zobaczyc swiat w ziarenku piasku
i w wietrze poczuc oddech nieba .."

A oto moje kociny : Felix, Chineczka i Gali
Obrazek

Anna iastkowska

Od: Nie paź 09, 2005 16:12

Post » Sob lis 19, 2005 19:25

witaj, jak prześlesz mi zdjęcia na maila, to zmniejszę i je tu wstawię.
adres: fleur@o2.pl
pozdrawiam

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto lis 22, 2005 10:08 a kotek nadal bez domku :(

hop hop! przesliczny kocurek szuka cieplego kacika! a tymczasem szaleje w tymczasowym. robi fikoleczki, biega po domu i uwielbia opalac sie pod lampa na biurku ;) wydaje mi sie ze powinnismy zmienic mu imie tymczasowe - jest Tamlinem ale powinnien byc malym Jajkowym Rambo :) kiedy czuje w poblizu jajka, obojetnie czy ugotowane czy jajecznice czy cokolwiek - wariuje. czy to normalne? wczoraj wskoczyl na stol (nigdy tego nie potrafil, jest za maly) w trakcie spozywania przez nas kolacji i w mgnieniu oka chwycil i uciekl z kawalem ugotowanego żółtka 8O czy to normalne? :oops:
G. Bruno

Post » Śro lis 23, 2005 0:12

Oto jajcarz:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:D :D

podobno gotowane żółtko jest zdrowe dla kociaków :) ale jajecznica raczej nie :twisted:

powodzenia!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon gru 12, 2005 15:52

czy naprawde nikt nie chce Tamlina? :(
G. Bruno

Post » Pt gru 23, 2005 15:35 tamlin dostal domek pod choinke :))))))))))))))))))))))

tamlin dostal domek pod choinke :)))))))))))))))))))))) Domek jest suuuper, zabral go dzisiaj i tamek brykac bedzie na innych pokojach :P hiphip hurra :) chociaz w sercu zal bo kociak przeslodki! :))))))))))))))))))))))))))))
G. Bruno