Jest mi bardzo przykro, bo wierzyłam, że masz dobre intencje. Wiem, że czasem ludzie się uprą i myślałam, że to dotyczny Twojej mamy. Teraz już nie wiem, co napisać. U mnie trwało 2 tygodnie zanim kotki się dotarły, u niektórych trwa to dłużej. Kot i pies zapewne potrzebują trochę czasu... Teraz sprzedajesz kota

czemu go nie oddasz komuś z forum, tu jest tyle propozycji??? Oddaj go Marinelli... jak chcesz trzymać te zwierzaki razem przez parę miesięcy (pół roku do roku nawet) do sterylki? Jakoś nie wierzę w to, że kotek u was zostanie tak długo... Jeśli chcesz jego dobra, to oddaj go osobie z forum, znajdzie szybko nowy dom, a Ty nie będziesz musiała się martwić jak przez pół roku odseparować psa-modrercę od kota

Wydaje mi się, że przy odrobinie dobrej woli mogłabyś zatrzymać kotkę, skoro się na nią zdecydowałaś. Zwierzęta potrzebują czasu!!! Ludzie też; jak zaczynasz mieszkać z kimś, to też się wszystko musi dotrzeć. 20zł to nie jest wielki zarobek... oddaj kotkę Marinelli, tak bardzo zależy Ci na tych paru groszach???