Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Moja mama chce małą, a na dodatek mam pieska (który kocha inne zwierzątka, a kotki traktuje jak swoje małe),więc kotek musiałby sie przywyczaić do pieska<:) A jak wiadomo, dorosłemu trudniej
HooLi pisze:A jeśli nikt jej ode mnie nie weźmie to ją wysterylizuję i zawiozę do mojej babci na wieś. Ma ona parę kotek, wszystkiw wysterylizowane...
HooLi pisze:Ja tu się chyba niepotrzebnie produkuję, bo najwyraźniej wyrobiliście sobie opinię, której ju nie macie zamiaru zmienić.
Pisałam, że jeśli mój pies od razu nie polubi jakiegoś zwierzęcia to juz go nie polubi, wiem to bo trochę już mojego pieska mam.
A co do wysterylizowania to odczekałabym potrzebny czas...
Wiem, że pisano tu, że ktoś ją weźmie ale ktoś zapytał co z nią będzie jeśliby nikt jej nie wziął, więc odpowiedziałam...
HooLi pisze:Pisałam, że jeśli mój pies od razu nie polubi jakiegoś zwierzęcia to juz go nie polubi, wiem to bo trochę już mojego pieska mam.
fruuu pisze:mam nadzieje ze nie przyjdzie ci do glowy brac nastepnego kociaka "bo moze tego piesek polubi", to by już była zbrodnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości