Spotkanie listopadowe

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 21, 2005 20:40

Prawdę mówiąc miałabym ochotę na spokojne spotkanie więc wolałabym spotkać się w piątek ale już się umówiłam na sobotę :roll: Sama już niewiem :? ile osób było by chętnych spotkać się w piątek :?: a może przenieść spotkanie na 3-go grudnia :?: :roll: Jak zwykle mam tysiąc pomysłów i trudno mi wybrać. Czekam na propozycje i zgłoszenia.
Obrazek Luna Obrazek Pinta Obrazek Tofik Obrazek Irys Obrazek Mruczek

Mops

Od: Wto paź 26, 2004 7:28

Post » Wto lis 22, 2005 9:39

Wszystkie osoby, ktore chca spotkac się we Wrocławiu w sobotę ok 18 proszone są aby dzwonic do Mopsika na podany przez nią numer i dowiadywać sie przed 18 gdzie aktualnie znajduje sie, w jakiej knajpce i dobijac do niej..Ja dojade na pewno. :)

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Śro lis 23, 2005 8:57

Forumowiecze padła propozycja aby zrobić rezerwacją w Związkach Twórczych na nasze spotkanie ale ......... muszę wiedzieć ile osób przyjdzie :wink: Po prostu jak nie tam to może w innym lokalu ale na ile osób robić rezerwację ?:roll:

Mops

Post » Śro lis 23, 2005 13:20

Mops pisze:Forumowiecze padła propozycja aby zrobić rezerwacją w Związkach Twórczych na nasze spotkanie ale ......... muszę wiedzieć ile osób przyjdzie :wink: Po prostu jak nie tam to może w innym lokalu ale na ile osób robić rezerwację ?:roll:

ja dobiję gdziekolwiek..byle nie daleko od dworca i rynku...nie znam Wrocławia, znowu sie będe błąkać.. :roll:

vienna

Post » Śro lis 23, 2005 15:26

vienna nie martw się jak tylko się dowiem gdzie są te Związki.... to bez problemu mogę się z Tobą umówić że wyjdę po Ciebie na przystanek tramwajowy ale najpierw musimy zdecydować czy chcemy w tej knajpie i czy osoba która ją zaproponowała załatwi rezerwację. Jak wszystko pujdzie dobrze i będę wiedziała czym dojechać od dworca to poprostu wyjdę po Ciebie vienna na przystanek i niebędziesz musiała się tułać w ciemnościach.

Mops

Post » Pt lis 25, 2005 21:23

hm,czyli jednak jutro?no to moze sie pojawie,ale nie obiecuje,wymeczona jestem dzisiajszym Dniem Bez Futra-rozbieraniem sie na ulicy w mroz;)ale chyba zadne chorobsko mnie nie zlapie.nie znam was,ale moze poznam;)

Alispo

Od: Czw cze 17, 2004 23:14

Post » Nie lis 27, 2005 15:52 spotkanie 2005-11-26

Forumowiczki w liczbie 3 spotkały się Pod Gryfami. Dziewczyny, dziękuję za miły wieczór. Piszę się na następne :D
Nie wiem jak to będzie przed Świętami, ale może i w grudniu uda się wygospodarować trochę czasu i pogadać o naszych pomysłowych kotach i nie tylko :) Dla chcącego...
Kto nie był, niech teraz żałuje i pojawi się na kolejnym spotkaniu. :lol:
pozdrawiam - Dorota oraz Merlin(czarny) & Morgana(szara) & Salem(rudy)
Obrazek

Dorka

Od: Nie lut 01, 2004 9:24

Post » Nie lis 27, 2005 16:30

a moze jakies sprawozdanie z rozmow,jakie byly tematy poruszane?

Alispo

Post » Nie lis 27, 2005 18:52

Tematy były różne ale wszystkie związane z naszymi kotami. Po pierwsze historie jak nasze kotki trafiły do nas i co było powodem aby przygarnąć kicie. Po drugie wymieniłyśmy się doświadczeniami oraz informacjami gdzie i jak można pomóc kotom. Rozmawiałyśmy także na temat żywienia oraz leczenia podopiecznych. Spodobały mi się śmieszne historie naszych koteczków (co zbroiły i jakie mają najdziwniejsze pomysły) oraz pomysły na świąteczny wystruj domu (choinki, stroiki, bombki). Atmosfera była SUPER :?: :D szkoda tylko że tak mało forumowiczów przyszło :?

Mops

Post » Nie lis 27, 2005 18:52

adopcja kotów
koty i podróżowanie
kocie pomysły
choinka i koty
apetyty kocie
koty a psy
kocie zabawki (ich odnajdywanie w różnych miejscach)
kuwety
drapaki

o czymś zapomniałam? :roll:
pozdrawiam - Dorota oraz Merlin(czarny) & Morgana(szara) & Salem(rudy)
Obrazek

Dorka

Od: Nie lut 01, 2004 9:24

Post » Nie lis 27, 2005 20:44

a cos wiecej o adopcjach ktos opisze?szkoda,ze nie ptrzybylam,ale nastepnym razem sie postaram.

Alispo

Post » Pon lis 28, 2005 12:36

dorcia..dziekuję za zdjęcie.. :P :P :P ..czekam na następne spotkanie..!!!!.. :D

vienna

[poprzednia]