WYSTAWA FIFe W WARSZAWIE (10-11 GRUDNIA 2005)

Forum Felis Polonia

Moderator: DoBo

Post » Czw lis 17, 2005 22:20

Prosiliście o zdjęcia z sali wystawienniczej, aby potwierdzić że sala już istnieje i ma się dobrze. Poniżej kilka zdjęć:

Obrazek
Tak wygląda wejście do sali wystawienniczej. Tak, jak już wcześniej pisałem znajduje się ona na poziomie +3 w Blue City. Wejście do sali prosto z głównej windy oraz schodów ruchomych.

Obrazek
Widok sali z przodu. Przy wejściu znajdują się aż cztery kasy biletowe, aby uniknąć korków.

Obrazek
Zaplecze biurowe. Tu znajduje się sekretariat wystawy. Wejście do sekretariatu prowadzi z głównego holu w sali wystawienniczej. Znajduje się on zaraz przy wejściu.

Obrazek
Sekretariat - kolejne zdjęcie.

Obrazek
Jedna z 6 sali konferencyjnych. Tutaj będą odbywały się panele dyskusyjne o żywieniu kotów, genetyce, pielęgnacji etc.

Obrazek
Kolejne zdjęcie z sali konferencyjnej. Sale można dowolnie dzielić i łączyć w zależności od zapotrzebowania.

Obrazek
I oto sala wystawiennicza. Powierzchni tyle, że ho ho ho :-) Nawet przy dużej ilości zwiedzających będzie luźno i komfortowo!

Obrazek
Kolejne zdjęcie sali wystawienniczej.

I jak? Podoba się Wam? Mam nadzieję, że położyłem kres plotkom o tym, że sala jeszcze nie istnieje. Zapraszam na wystawe!

rosyjskieniebieskie

Od: Pt maja 06, 2005 12:19

Post » Pon lis 21, 2005 15:51 wystawa

Witam.
Zatkało mnie. Powiem jak w "pretty woman" :
- ŁAAŁŁŁ
:)
Pozdrawiam i gratuluję

Thien

Od: Śro sie 03, 2005 14:19

Post » Wto lis 29, 2005 9:13

Informujemy, że jeszcze przyjmujemy zgłoszenia na wystawę w Warszawie. Osoby zainteresowane prosimy o PILNE przesyłanie zgłoszeń mailem: wystawa@pfa.com.pl lub faxem (022) 321 69 89

rosyjskieniebieskie

Post » Śro lis 30, 2005 22:28

NA WYSTAWIE W WARSZAWIE POZOSTAŁO OSTATNICH 30 MIEJSC. MOŻNA JESZCZE PRZESYŁAĆ ZGŁOSZENIA. ZAPRASZAMY

rosyjskieniebieskie

[poprzednia]