Kalendarz - i nie ma juz dodatkowych sztuk...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 15, 2005 10:02

Kaska pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35003
moj watek
i dziekuje Wojtku za tabelke :D

W porozumieniu z Kaską nie zakładam na razie osobnego wątku na odbiory w Krakowie w Centrum, jednak taki dodatkowy kanał dystrybucji istnieje i jest do wykorzystania.

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto lis 15, 2005 12:39

Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Śro lis 16, 2005 0:38

W porozumieniu z Melba - odbior w Warszawie na Pradze Północ konsoliduje sie u niej, tak wiec prosilbym o zamkniecie watku Izy i przekierowanie (sie) osob od Izy do melby: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35096
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Śro lis 16, 2005 9:02

drodzy dystrybutorzy warszawscy :) czy sobie jakos organizujemy sprawdzanie listy osob ktore zamowily w warszawie zeby proponowac dystrybucje czy kazdy sam sobie (rzepke) skrobie :)?
mam pewne obawy ze gdy tak bedziemy po kolei napadac wszystkich to sie zniecheca w koncu ;)

melba

Od: Wto lis 16, 2004 12:50

Post » Śro lis 16, 2005 9:49

melba pisze:drodzy dystrybutorzy warszawscy :) czy sobie jakos organizujemy sprawdzanie listy osob ktore zamowily w warszawie zeby proponowac dystrybucje czy kazdy sam sobie (rzepke) skrobie :)?
mam pewne obawy ze gdy tak bedziemy po kolei napadac wszystkich to sie zniecheca w koncu ;)

W przypadku Warszawy i takiej ilości dystrybutorów lokalnych za bezsensowne uważam "przypominanie" o dystrybucji poszczególnym osobom na PW.

Istotne jest to w przypadku dystrybucji pozawarszawskiej - bo transport forumowy, jak przypuszczam, będzie jednorazowy.

Nawet jak ktoś z Warszawy przegapi odbiór teraz, bez problemu będzie mógł odebrać kalendarz później.
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Śro lis 16, 2005 11:19

dzieki za wyjasnienia Ska :)

czy jest jakas data do ktorej mamy zbierac chetnych, tzn. na kiedy potrzebujecie juz konkretnych list od konkretnych dystrybutorow :)

melba

Od: Wto lis 16, 2004 12:50

Post » Czw lis 17, 2005 10:56

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1403316#1403316

Wątek dystrybucyjny Łodzi :). Ale nie mam jak przetransportować kalendarzy do Łodzi :(
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2005 14:01 przez Maggda, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Czw lis 17, 2005 11:40

melba pisze:dzieki za wyjasnienia Ska :)

czy jest jakas data do ktorej mamy zbierac chetnych, tzn. na kiedy potrzebujecie juz konkretnych list od konkretnych dystrybutorow :)

Melba, to ciekawe pytanie.
Ekipa kalendarzowa podyskutowala nad nim troche;) ponizej efekt kompilacji ;)

Wydaje mi sie, ze kazdy z lokalnych dystrybutorow powinien sobie ustalic taka date sam.
Teoretycznie trudna ja zamknac skoro kazdego dnia przychodza nowe zamowienia.
Ale dla kazdego kolejnego chetnego taki lokalny dystrybutor nie bedzie po raz kolejny jechal po kolejne kalendarze do "centrali" ;)
Sadze ze kazdy dystrybutor sam powinie podac date zamkneicia listy u siebie - jak juz beda kalendarze do odbioru dla dystrybutorow wtedy lista powinna byc zamknieta w dniu w ktorym dystrybutor jedzie je wziac do siebie (bo niekoniecznie musi to byc ten sam dzien w ktorym kalendarze dotra do Warszawy).

Czyli Warszawskie rozwiazanie jest takie - ci ktorzy do czasu dostarczenia kalendarzy przez drukarnie zapisza sie do konkretnych dystrybutorow w najblizszej sobie lokalizcaji - ci nie maja problemu. Dystrybutorzy "dzielnicowi" odbieraja odpowiednia ilosc zgloszonych do nich kalendarzy.
Ci ktorzy nie zglosili sie do "dzielnicowych" musza odbierac z "centrali" po tym jak juz dzielnicowi swoje paczki "zgarna"...
Obrazek

Ska

Post » Pt lis 18, 2005 20:25

Niedługo będziemy drukować etykiety adresowe na koperty z przesyłkami.

Osoby, które zamówiły kalendarze oraz przesyłkę pocztą, proszę o sprawdzenie w swoich potwierdzeniach zamówień, czy dane adresowe są poprawne.

Etykiety będzie drukował automat na podstawie danych z formularza zamówień.
Jeśli w danych odbiorcy są jakieś błędy (np. literówki), to nie zostaną one wychwycone i będą powtórzone na etykietach. Może to utrudnić dostarczenie przesyłki przez pocztę.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob lis 19, 2005 8:20

wojtku a GDZIE mozna te dane sprawdzic??
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob lis 19, 2005 10:46

covu pisze:wojtku a GDZIE mozna te dane sprawdzic??

Wojtek pisze:Osoby, które zamówiły kalendarze oraz przesyłkę pocztą, proszę o sprawdzenie w swoich potwierdzeniach zamówień, czy dane adresowe są poprawne.

Obrazek

Ska

Post » Sob lis 19, 2005 20:23

w jakich potwierdzeniach?? ja nic nie dostalam...
jestem tylko w systemie ze zaplacilam ze kupilam i wogole i nic wiecej nie wiem... 8O
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob lis 19, 2005 20:34

covu pisze:w jakich potwierdzeniach?? ja nic nie dostalam...
jestem tylko w systemie ze zaplacilam ze kupilam i wogole i nic wiecej nie wiem... 8O

Nie dostalas maila z potwierdzeniem?
Obrazek

Ska

Post » Sob lis 19, 2005 23:55

covu pisze:w jakich potwierdzeniach?? ja nic nie dostalam...

Formularz zamówienia działa w ten sposób, że wysyła zamówienie na dwa adresy:
:arrow: na adres kalendarz@miau.pl
:arrow: na adres wpisany w pole "Adres e-mail do korespondencji (pole obowiązkowe dla wszystkich)"

Jeżeli ja dostaję czyjeś zamówienie, to znaczy, że do osoby zamawiającej zostało ono też wysłane - tytuł takiego e-maila: "Zamawiam kalendarz - kopia".

Ja dostałem Twoje zamówienie 20/10/05 20:48.
Poszukaj w swoim programie pocztowym w okolicach takiej daty listu pt. "Zamawiam kalendarz - kopia".

Jeżeli osoba zamawiająca takiego potwierdzenia nie dostała, to znaczy że:
:arrow: nie podała adresu e-mail
:arrow: podała adres, ale błędny
:arrow: podała adres prawidłowy, ale miała zapchaną skrzynkę

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pon lis 21, 2005 7:54

Mam problem: wydawało mi się, że ktoś z Torunia zgłosił się jako chętny do przewiezienia kalendarzy z Warszawy do Torunia. Na tej podstawie zgłosiłam gotowość pojechania po nie do Torunia dla bydgoskich chętnych. I teraz nie mogę tego posta znaleźć. Czy miałam jakies zwidy, czy może faktycznie ktoś się zgłosił? Bo nie wiem, czy molestować kogoś o przywiezienie tych kalendarzy, czy jakoś inaczej to załatwić.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[poprzednia][następna]