Rety, nigdy nie widziałam kotka, który tak dba o urodę jak Asli Narcyz się znalazł... tylko myju myju i myju myju Jeszcze trochę i ze śnieżnobiałego zrobi się przeźroczysty
Kocham tego kota , a mój tż się nie zgadza Rodzice od zaraz by go adoptowali, ale tam dziadek robi piekło Znajomi siedzą cicho jak myszki pod miotłą Co robić, żeby dołączył do mojej rodzinki
Z dziadkiem nie ma szans bo wczoraj skończyło się piekłem, ale w mojego tż nadal wierzę bo przecież w zeszłym roku zgarneliśmy do domu 2 kociaki Postawienie przed faktem dokonanym wymyśliła w sobotę siora tż, ale ja boje się takich rozwiązań. Póki co to wymyśliłam dla Aslanka u nas dom tymczasowy, ale tż dobrze wie, że tymczasowy = docelowy więc znowu NIE!!
Aslan jest przeslicznym spokojnym kotkiem - mialem go przez tydzien w domku ale niestety rodzice sie nie chca zgodzic ze wzgledu na wnuczke ( ma 5 miesiecy ) gdyz boja sie o nia - nie wiem czemu bo ten kot jest naprawde wyjatkowy spokojny i niezwykle inteligetny; wszytko co do nie go sie mowi rozumie i doskonale zdaje sobie sprawe co mu wolno a co nie. Naprawde jest niesamowity ten kto bedize cial go wziasc napewno nie pozaluje ja bym to zrobil ale niestety napewne rzeczy nie mam wplywu