i stało się, poznałam Lukrecję Jakas nietykalska jest, chodzi i mówi brzydkie słowa nie powtórzę jakie, bo się wstydziam Za to na Satynkę znalazłam juz haka Pogoniłam ją i wskoczyłam jej na plecy Ale się zdziwiła Za to teraz mówi, ze jest moja kumpelka Szybka jestem co? Wszyscy mnie lubią to i na ta małą cos znajdę i też mnie polubi, bo ja się nie poddaję, taka jestem, a co
wczoraj już nie dałam rady nic napisać, musiałam lecieć zająć miejsce w łóżku! Zajełam sobie takie wygodne w nogach dużej, ale okazało się to byc miejsce tego wielkiego! Wielki przyszedł, zrobił wielkie oczy no to poszłam. Wcisnełam się pomiędzy nogi dużych i to miejsce okazało się być wolne A kiedy wszyscy już mocno spali zajełam poduszkę dużego Ale mi się spało Lukrecja cały czas na mnie fuczy, reszta kotó jest w pożądku, wczoraj w ramach zacieśniania przyjaźni krówkowych spaliśmy wszyscy na kanapie Satynki tylko nie było, bo ona mówi, że białe ma tylko stringi i nie będzie z nami spała, woli sama wygodnie na fotelu Dzisiaj podobno są przewidziane atrakcje na popołudnie, bedzie jakieś sprzatanie. Zobaczę co to to później opowiem. Pa Wasza Felicja
No proszę, ja też miałam kłopoty z rozpoznaniem . To już historia ale w łazience to tak wyglądałam:
Miś Felicja potrzebuje domku!
Zosiu, a Ty cały czas mnie tą łazienką straszysz Toż to ja już na wolności jestem, już mnie wypuścili z więzienia I oczko już mam prawie zdrowe Felicja
jestem już zadomowiona Znam się ze wszystkimi kotami oprócz takiego co mieszka po drugiej stronie drzwi. Podobno to jest jakiś co go duża przyniosła z zakupów. Nie wiedziałam, ze koty się z zakupów przynosi postanowiłam pisać coś o sobie, bo dzis duża mi powiedziała, ze nie mogę tu mieszkac na stałe Trochę się zmartwiłam, bo pomyślałam, ze znów będę musiała mieszkac na wycieraczce, a ja wole w łóżku spać Duż ajednak powiedziała, ze gdzieś tam na mnie czeka mój własny dom, gdzie bedę już mieszkała zawsze Nie śmiałam zapytać czemu nie mogę tutaj pozostać, przecież znam i lubie się ze wszystkimi, nawet z Lukrecją Duża mówi, że jak bedę opowiadała o sobie, to może znajdzie się ten dom i już nie będę musiała się przejmować. Felicja
Magija pisze:i stało się, poznałam Lukrecję Felicja
Felicjo króweczko, tak jak Ci Duża mówiła gdzieś już czeka na Ciebie Twój własny kochający dom.
Może jeszcze o tym nie wie ale już czeka, więc się nie smuć i bądż cierpliwa.